Εσωτερική μετανάστευση για την Έλενα Παπαρίζου!

Τα βρόντηξε κι έφυγε η Έλενα Παπαρίζου!


Τα βρόντηξε κι έφυγε η Έλενα Παπαρίζου!

Τα βρόντηξε κι έφυγε η Έλενα Παπαρίζου!

Τα βρόντηξε κι έφυγε η Έλενα Παπαρίζου!

Όχι, δεν άλλαξε πόλη ούτε χώρα, η Ελλάδα την αγαπά και το ίδιο ισχύει και για την Έλενα Παπαρίζου, η οποία αυτή την περίοδο περνά δύσκολες στιγμές μετά τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Τόνυ Μαυρίδη.
Μετανάστευσε όμως μέσα στην ίδια της την πόλη η Έλενα, αφού εδώ και λίγες μέρες έφυγε από το σπίτι στο οποίο διέμενε μέχρι πρότινος με τον Τόνυ και κυριολεκτικά μετακόμισε σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή του Λυκαβηττού, όπου μαζί της διαμένει και η μητέρα της για να την στηρίξει στις δύσκολες αυτές στιγμές της.
Στο ξενοδοχείο την επισκέφτηκαν λιγοστοί φίλοι από την εταιρία της, ενώ η ίδια προτιμά να ηρεμεί μέσα στο δωμάτιο και να μην κάνει περιττές εξόδους. Εξαίρεση έκανε βέβαια για το φίλο της Αντώνη Ρέμο, αφού η μόνη φορά που βγήκε από το ξενοδοχείο ήταν για να τον επισκεφθεί στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται και να παρακολουθήσει από κοντά το πρόγραμμα.
Λίγο βαριά δεν το πήρες ρε Έλενα; Τι “Baby it’s over” δηλώνεις με τσαμπουκά στο videoclip σου; Για δες το αλλιώς σε παρακαλώ πολύ!ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!