Έσκασε τηλεοπτική βόμβα – Ναταλία Γερμανού vs Ελένη Μενεγάκη [βίντεο]

Και όλα αυτά δια στόματος Ναταλίας Γερμανού.


Στα «Καρντάσιανς» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ναταλία Γερμανού. Σε μια ειλικρινή συνέντευξη από καρδιάς, η αγαπημένη παρουσιάστρια εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά ότι θα αλλάξει ζώνη στην τηλεοπτική της στέγη, στο Epsilon.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε την πληροφορία που είχε για το επαγγελματικό μέλλον της καλεσμένης της, με την ίδια να το επιβεβαιώνει, χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Θα μείνω στο Epsilon. Θα κάνω μεσημεριανό καθημερινό. Σωστή είναι η πληροφορία σου Μαρία Μπεκατώρου. Δε θα είμαι μόνη. Θα είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπατε στο “Μες στην Καλή Χαρά”», είπε αρχικά.

«Θα “τα βάλεις” δηλαδή με την Ελένη Μενεγάκη;», ήταν η ερώτηση του Δημήτρη Σταρόβα, με τη Ναταλία Γερμανού να απαντά: «Όχι. Εγώ δεν είμαι τύπος που “τα βάζω” με κανέναν. Θα είναι αυτή η ζώνη πάντως. 13.00 με 16.00. Καθημερινό, ζωντανό με συνεργάτες που δε μπορώ να πω τα ονόματά τους. Είμαστε πολύ κοντά στο να κλείσουμε την ομάδα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Έχω μια αγωνία κι αν δε μεσολαβούσε καλοκαίρι, θα έλεγα “τώρα, τώρα να ξεκινήσουμε”. Είναι η πρώτη φορά που κάνω καθημερινό».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!