Έρωτας φυγάς: Τέλος από το open! Σε ποιο κανάλι ξεκινάει από τη νεα χρονιά;


Έντονη κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ώρες στο open με αφορμή τον «Έρωτα  φυγά». Σύμφωνα Ε πληροφορίες η Σερά από Δευτέρα σταματά ενώ στο πρόγραμμα υπήρχε κανονικά με καινουρια επεισόδια. Στην πραγματικότητα όμως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική αφού η σειρά κόβεται από το open καθώς δεν μπόρεσα να τα βρουν στο θέμα των χρωστούμενων χρημάτων με την barking που έχει αναλάβει τη διαχείρηση της ψυχαγωγίας και όλα δείχνουν πως από το νέο χρόνο θα προβληθεί σε νέο κανάλι.
Το κανάλι της Παιανίας από την πλευρά του υποστηρίζει ότι από την Δευτέρα ξεκινούν οι εορταστικές επαναλήψεις. Αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο έρωτας φυγάς απο 15 Ιανουαρίου θα προβάλλεται σε νέο κανάλι και συγκεκριμένα στον Αντ1 που αγόρασε όχι μόνο τον νέο κύκλο αλλά όλα τα επεισόδια ακόμα και της προηγούμενης σεζόν. Μάλιστα η barking well media το υποστηρίζει ότι διευκόλυνε τον ΑΝΤ1 στο συγκεκριμένο θεμα ώστε η μετάβαση να γίνει ομαλά.
Η σειρά προορίζεται για την πραιμ ταιμ ζώνη κι αυτό που μένει να δούμε είναι τι θα συμβεί με τις άλλες σειρές του καναλιού του Αμαρουσιου καθώς πέραν τγς Μάγισσας όλες οι άλλες κινδυνεύουν αφού η σειρά θα προβάλλεται στις 21.00.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!