Έρωτας φυγάς: H εκπομπή που έχει αντικαταστήσει τον “Έρωτα φυγά” στο OPEN


Ο Έρωτας φυγάς ολοκλήρωσε την παρουσία του στο πρόγραμμα του OPEN και από το βράδυ της Δευτέρας στις 20:00 οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ένα άλλο αγαπημένο τους πρόγραμμα.

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες πέρασε από… σαράντα κύματα αλλά η λύση βρέθηκε και σε μερικές εβδομάδες οι τηλεθεατές θα την παρακολουθούν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στον «αέρα» του Open τον Σεπτέμβριο του 2022 και αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Σύντομα τον ενθουσιασμό των υψηλών επιδόσεων επισκίασε η πρόωρη αυλαία λόγω κόστους.

Το πρόωρο «κόψιμο» προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο στους συντελεστές όσο και στους τηλεθεατές που έσπευσαν να σχολιάσουν στα social media.

Η νέα τηλεοπτική στέγη του Έρωτα Φυγά βρέθηκε…

Όπως ανακοίνωσε ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Έρωτας Φυγάς από τον Γενάρη του 2024 θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Ant1.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του OPEN στη θέση της αγαπημένης μας σειράς, προβάλλεται ήδη από χθες, η εκπομπή Εικόνες με τον Τάσο Δούση και μάλιστα σε επανάληψη.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!