Έρημη Χώρα – Τα τελευταία 4 επεισόδια αποκλειστικά στο ERTFLIX


Τα τελευταία τέσσερα  επεισόδια της συγκλονιστικής σειράς «Έρημη χώρα», της πρώτης σε παραγωγή ERTFLIX, θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ από την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023.

Η νέα μίνι σειρά 8 επεισοδίων, μια δυνατή οικογενειακή ιστορία με στοιχεία γουέστερν, σε σενάριο-σκηνοθεσία Γιώργου Γκικαπέππα, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές, απέσπασε διθυραμβικά σχόλια στην πρεμιέρα της στο ERTFLIX και κατέκτησε το κοινό, που αδημονούσε να παρακολουθήσει και τα επόμενα τέσσερα επεισόδια, με τα οποία ολοκληρώνεται η «Έρημη χώρα». Όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στο ERTFLIX, για να μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι όποτε και από όποια συσκευή επιθυμούν. Στη συνέχεια, η σειρά θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1.

Η σειρά είναι προσβάσιμη σε όλους με ακουστική περιγραφή εικόνας για άτομα με οπτική αναπηρία και δυνατότητα εμφάνισης υποτίτλων για κωφούς και βαρήκοους.

Όσα θα παρακολουθήσετε στα 4 επεισόδια:

Επεισόδιο 5ο: «Χημικές ενώσεις»
Ύστερα από δώδεκα χρόνια μοναξιάς, ο Λουκάς ζει λίγες ημέρες με τη Μαρίνα και την «άγνωστη» εγγονή του και όλα φαίνεται να αλλάζουν.

Η Μαρίνα βλέπει τους φόβους των άλλων να διαψεύδονται και το ένστικτό της να βγαίνει αληθινό. Όταν, όμως, έρχεται η ώρα να τους αφήσει μόνους, οι φόβοι επανέρχονται.

Ο Λουκάς συνεχίζει να οπλοφορεί και παίρνει μαζί του την Εύα στο βουνό, όταν μαθαίνει ότι ένας από τους δολοφόνους της γυναίκας του κυκλοφορεί ελεύθερος.

Επεισόδιο 6ο: «Όλα λάθος»
Η Ελένα, η γιαγιά της Εύας από τη Ρουμανία, φτάνει στην Ελλάδα και την ίδια στιγμή μια απρόσμενη καταγγελία οδηγεί σε μια νέα έρευνα για το σκοτεινό παρελθόν του Λουκά.

Ο Μάνος και η Μαρίνα βλέπουν ότι δεν μπορούν να τον προστατεύσουν πλέον κι ενώ οι αρχές ερευνούν τη στάση του μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, η σχέση του με την Εύα δυναμώνει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ.

Μέχρι που βλέπει ότι κάποιοι παρακολουθούν το αγρόκτημα και η ζωή του με την Εύα απειλείται πραγματικά.

Επεισόδιο 7ο: «Το παρελθόν»
Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο της ζωής της Εύας ζητάει τη βοήθεια του φίλου του, Στέλιου.

Η Μαρίνα προσπαθεί να βρει λύση στο αδιέξοδο, ενώ ταυτόχρονα καλείται να απολογηθεί στον εισαγγελέα για την ικανότητα κηδεμονίας του Λουκά, ο οποίος αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ξανά το παρελθόν του και καταθέτει, παρά την άρνησή του, στην αστυνομία.

Όταν, όμως, η Μαρίνα πηγαίνει στο αγρόκτημα μαζί με την Ελένα, ο Λουκάς και η Εύα έχουν εξαφανιστεί.

Επεισόδιο 8ο: «Το χρέος»
Ο Μάνος αποφασίζει, μόλις βρεθεί η Εύα, να φύγει για Ρουμανία και συγκρούεται με τη Μαρίνα, ενώ το ίδιο βράδυ άγνωστοι προσπαθούν να μπουν στο αγρόκτημα χωρίς επιτυχία.

Την επόμενη ημέρα, οι αγνοούμενοι Λουκάς και Εύα εμφανίζονται και η Ελένα συναντά, επιτέλους, την εγγονή της.

Ο Λουκάς βλέπει ότι πρέπει να πείσει την Εύα να φύγει, αλλά εκείνη αρνείται να τον αφήσει. Την ίδια νύχτα, όμως, ένοπλοι εισβάλλουν στο αγρόκτημα και ο Λουκάς αναγκάζεται να δώσει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!