Επίθεση δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης από άτομα της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε τι έγινε.


Διαβάστε τι έγινε.

Διαβάστε τι έγινε.

Διαβάστε τι έγινε.

 

Επίθεση από άτομα, τα οποία, όπως καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, ανήκουν στη Χρυσή Αυγή, δέχτηκε ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Στρατούλης.

Ο βουλευτής βρισκόταν στο γήπεδο, παρέα με το γιο του, για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, όταν τον πλησίασε ομάδα αγνώστων, οι οποίοι, αφού δήλωσαν ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής, χειροδίκησαν εναντίον του.

Το περιστατικό συνέβη στο ημίχρονο του αγώνα. Οι τρεις δράστες πλησίασαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον χτύπησαν στο κεφάλι και έπειτα τράπηκαν σε φυγή. Το ιατρικό προσωπικό του γηπέδου περιέθαλψε τον Δ. Στρατούλη, ενώ στο ΟΑΚΑ κλήθηκε και η αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες. 

Ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλά στην υγεία του, ενώ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, κατήγγειλε ότι οι δράστες πήγαν να τον σκοτώσουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ καταγγέλλει ότι πίσω από την επίθεση βρίσκονται μέλη της Χρυσής Αυγής και σε ανακοίνωσή του τονίζει: “Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που,μόλις τον αναγνώρισαν, δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του πως “τώρα θα σε σκοτώσουμε” “.

“Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά”.

Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ’ ανέβει το κρεβάτι! Αν συνεχίσουμε να κοιμόμαστε και να στέκουμε αδρανείς μπροστά στο φασισταριό τότε θα μας φάει και θα μας καταπιεί αμάσητους.

 

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!