Επιστρέφει στην Αθήνα ο Γιάννης Μπέκας πιο ανανεωμένος από ποτέ

Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι έρχεται για να μείνει και το σίγουρο είναι πως θα το κάνει αφού και ομάδα έχει και ανθρώπους που τον εμπιστεύονται !! Για να δούμε τι θα δούμε τελικά … Άλλωστε στα Υπόγεια είναι η θέα !!!


Μετράει ήδη 10 χρόνια από το πρώτο Δισκογραφικό ντεμπούτο του ο Γιάννης Μπέκας όταν μας συστήθηκε αρχικά με το “Εγώ θα λείπω” ντουέτο με την Καλομοίρα Σαράντη και έπειτα με το ‘Χριστούγεννα ξανά” όπου κυκλοφόρησε σε συλλογή της Heaven Music.
Στην συνέχεια Έρχεται συνεργασία με Πάνο Φαλάρα και Τάσο Μπουγά όπου και το δυναμικό του ξεκίνημα πια είναι γεγονός. Κάνει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία ανοίγοντας του τον δρόμο για ψηλά.  Γνώστης της μουσικής, ο Γιάννης Μπέκας έχει αποφοιτήσει από μουσικό σχολείο και παίζει μια ευρεία γκάμα μουσικών οργάνων όπως πιάνο, κιθάρα, σάζι, ούτι, παραδοσιακό κλαρίνο και κρουστά. Αναγνωρίσιμος από τις live εμφανίσεις του τα τελευταία 10 χρόνια, δίπλα σε μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, ξεχώρισε για την ιδιαίτερη σκηνική του παρουσία και την έντονη προσωπικότητα του.

100
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τον  εμπιστεύονται σημαντικοί δημιουργοί.
Μια ερωτική φωνή, με ζεστή χροιά και έντονο χρώμα, που μπορεί να ελίσσεται ερμηνευτικά σε διάφορα είδη ρεπερτορίου, από λαϊκά μέχρι ροκ, ποπ και τό τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε κάνοντας τον να μπαίνει δυναμικά στην ζωή μας αλλά και να μένει!!
Επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ ο Γιάννης Μπέκας από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και αναμένονται φωτιές τα βράδια στις πίστες.  Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι έρχεται για να μείνει και το σίγουρο είναι πως θα το κάνει αφού και ομάδα έχει και ανθρώπους που τον εμπιστεύονται !! Για να δούμε τι θα δούμε τελικά … Άλλωστε στα Υπόγεια είναι η θέα !!!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!