Ένας στυλίστας για την Ρούλα!

Σώνεται; Δεν σώνεται!


Σώνεται; Δεν σώνεται!

Σώνεται; Δεν σώνεται!

Σώνεται; Δεν σώνεται!

Με δερμάτινο φόρεμα μέχρι το γόνατο, βάτες και μαλλί με στρας θύμιζε κάτι απο τέλος δεκαετίας 80ς και αρχές 90ς που το είχαν χάσει και έψαχναν να το βρουν! Την βλέπω να βγαίνει και φωνάζω το γνωστό “OXI”! Μπουμπουλίνα ένιωσα καλέ σου λέω! Έτοιμη για μάχη να πηδήξω από τον καναπέ να μπω μέσα να δώσω και εγώ ένα χεράκι!
Μετά αναρωτιόμουν αν βλέπω όνειρο Eurovisioniko με την Ρούλα σε ρόλο Ρουσλάνας να χτυπιέται στο πιο ευγενικό! Η απορία μου μεγάλη και τα στοιχήματα είχαν την  τιμητική τους για το πότε θα κάνει το μεγάλο “μπαμ” από τη ζέστη! Μανίκι μακρύ, μέγεθος στενό και φώτα που ανεβάζουν τη θερμοκρασία 5 βαθμούς νομίζω πως έφταναν! Μαλλί ίσιο και μακιγιάζ λίγο από όλα, συνέθεταν το πλούσιο κατά τα λοιπά σκηνικό!
Βασικά έχω μια απορία βρε αγαπημένοι μου… ο στυλίστας μένει Αλάσκα ή απλά έχει σαν πρότυπο τον άρχοντας της μετάλλαξης Bill της Ζέτας; Ας τον ενημερώσει καλέ κάποιος να σώσουμε τη γυναίκα απο βέβαιη αναφυλαξία!  Θα πρέπει να ομολογήσω πάντως πως έδινε μια πολύ σέξυ εντύπωση αλλά θεωρώ πως αυτό συνέβαινε πρώτον γιατί εγώ αγαπώ Ρούλα οπότε δεν είμαι και πολύ αντικειμενική και δεύτερον επειδή η Ρούλα το έχει ό,τι και να κάνει!
Έτσι είναι οι αδυναμίες αγάπη μου!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!