Ένας Σπάγγος τους έδεσε όλους με Κυανό – Δούρο και Λαδά να επιστρέφουν


Επιστρέφουν Δυνατοί και ανανεωμένοι με όλα τα μέτρα ….
Μετά από μια καραντίνα που δέθηκε ο κόσμος με γερούς σπάγγους η ομάδα επιστρέφει και ξεκινάει δυνατά με πολύ μουσική από νωρίς, και φυσικά με όλα τα μέτρα σε επαγρύπνηση.


Το μαγαζί της καρδιάς όλων των θαμώνων δίνει την έναρξη από νωρίς και η ομαδάρα που ξέρει καλά τι σημαίνει επιτυχία επιστρέφει καλύτερη και πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Ο «Σπάγγος» το μουσικό μεζεδοπωλείο στο Μικρολίμανο, υποδέχεται το Φθινόπωρο με νέα πιάτα, νέα μουσική νέο κατάλογο και φυσικά δεν μπορούσε να μην έχει το σχήμα που ξέρει καλά να κρατάει την διασκέδαση στα ύψη. Νίκος Δούρος, Άγγελος Λαδάς και τα κορίτσια Κατερίνα Ρήγα και Τάτα είναι έτοιμοι και καλά ορχηστρωμένοι απο τον εξαιρετικό μαέστρο Κώστα Ραπτόπουλο για να διασκεδάσει ο κόσμος που το έχει τόσο πολύ ανάγκη.

Μαζί τους Κάθε Κυριακή μπαίνει στην παρέα ο Κυριάκος Κυανός που κι αυτός με την σειρά του έρχεται να κάνει την διασκέδαση ακόμα καλύτερη με την ιδανική παρέα.


Στην ομάδα και το εξαιρετικό κλαρίνο Κωνσταντίνος Παντίδος και το κορίτσι Δανάη Μπούτση με το καταπληκτικό βιολί που προκαλεί εμφράγματα και το μπουζούκι της παρέας τον Νίκο Σπανό.

Αναμένεται να προκαλέσει καιρικά φαινόμενα ο Σπάγγος με τόσα νέα θέματα που ετοιμάζει.

Απο 10 Οκτωβρίου ξεκινάει να υποδέχεται όλο τον κόσμο που πραγματικά αγαπάει αυτό το μαγαζί !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!