Ένας επιχειρηματίας και 14 λαμπερά ονόματα βάζουν φωτιά στα ”Σπιτάκια”

Κάτι εντελώς πρωτοποριακό, που όμοιό του δεν έχει υπάρξει ξανά στα δεδομένα της ψυχαγωγίας, «ψήνεται» αυτές τις μέρες στα «Σπιτάκια» στο Γκάζι.


Κάτι εντελώς πρωτοποριακό, που όμοιό του δεν έχει υπάρξει ξανά στα δεδομένα της ψυχαγωγίας, «ψήνεται» αυτές τις μέρες στα «Σπιτάκια» στο Γκάζι.

Φυσικά με την απόλυτη καθοδήγηση του επιχειρηματία Γιώργου Πλέστη ο οποίος πιο ανανεωμένος από ποτέ σχεδιάζει να βάλει στις νύχτες φωτιά! Ο επιχειρηματίας που τα τελευταία χρόνια δείχνει τις δυνάμεις του επιστρέφει από το καλοκαίρι του πιο έτοιμος και ανανεωμένος από ποτέ, σχηματίζοντας τα πιο πρωτοποριακά πράγματα της νύχτας. Με τις καλύτερες προδιαγραφές αφού κατάφερε μέσα στους μήνες που πέρασνα να ανατρέψει τα δεδομένα.. Λέτε να μας ετοιμάζει κι άλλα; 

Για να δούμε τι θα δούμε στο μέλλον… 

Η Μπέσυ Μάλφα παίρνει στα χέρια της το τιμόνι, σκηνοθετεί «Τριπλοπενιές» υπερπαραγωγή σε κείμενα του Γιώργου Δούκα, και έχοντας συνεπιβάτες της, τη Σοφία Βογιατζάκη, τον Γιώργο Γιαννόπουλο, τη Μαρία Εγγλέζου , τη Βίκυ Κάβουρα, την Κατερίνα Καρατζοπούλου, την Κάτια Νικολαϊδου, τον Γιώργο Παράσχο, την Έλλη Πρόκου , τη Νίκη Σκιαδαρέση και τον Πάνο Σταθακόπουλο, ετοιμάζονται να μας «ταξιδέψουν» σε μια μοναδική θεατρικό μουσική συνάντηση!!!

Το κέφι «χτυπάει» κόκκινο με την αυθεντική λαϊκή φωνή τουΣτέλιου Διονυσίου, και την Έλενα Γκρέκου να δίνει τον δικό της παλμό στη διασκέδαση…

Ένα επιτελείο ταλαντούχων ηθοποιών αλλά και τραγουδιστών, ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μια ευφυής ιδέα του επιχειρηματία Γιώργου Πλέστη, που πραγματοποιεί μια διαφορετική καλλιτεχνική πρόταση.

Η «Εβδομάδα Διασκέδασης» στα «Σπιτάκια» θα τα έχει όλα. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, η Μπέσυ Μάλφα και οι «Τριπλοπενιές» της , ενώ το Παρασκευοσαββατοκύριακο, έρχεται το πιο ξεσηκωτικό πρόγραμμα, με πρωτοστάτες της διασκέδασης τον Στέλιο Διονυσίου και την Έλενα Γκρέκου.

Δευτέρα &Τρίτη- Οι «Τριπλοπενιές στα Housakia» με την σκηνοθετική υπογραφή της Μπέσυ Μάλφα

Η Μπέσσυ Μάλφα σκηνοθετεί ένα μουσικό-θεατρικό show, όπου με την υπογραφή των κειμένων από τον Γιώργο Δούκα και ένα λαμπερό cast των ηθοποιών να το απαρτίζουν, έρχονται με πολλές «Τριπλοπενιές» . Ενάντια σε καιρούς κρίσης, ο επιχειρηματίας Γιώργος Πλέστης, θέλοντας να χαρίσει στο κοινό που τον ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια στα «Σπιτάκια», κατάφερε να συγκεντρώσεις τους καλύτερους του είδους τους, και να προσφέρει τις πιο προσιτές τιμές, διατηρώντας την πιο ποιοτική κουζίνα σε μοναδικές γεύσεις αλλά και ένα φουλ πρόγραμμα διασκέδασης. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη τα «Σπιτάκια» στο Γκάζι , θα μεταμορφώνονται σε «Τριπλοπενιές στα Housakia».

Σκηνοθεσία: Μπέσυ Μάλφα
Κείμενα: Γιώργος Δούκας

Πρωταγωνιστούν κατά αλφαβητική σειρά:

Σοφία Βογιατζάκη
Γιώργος Γιαννόπουλος
Μαρία Εγγλέζου
Bίκυ Κάβουρα
Κατερίνα Καρατζοπούλου
Κάτια Νικολαϊδου
Γιώργος Παράσχος
Έλλη Πρόκου
Νίκη Σκιαδαρέση
Πάνος Σταθακόπουλος

Οι Τετάρτες «σολάρουν» με τους μεγαλύτερους σολίστ

Κάθε Τετάρτη θα στήνονται μοναδικά μουσικά αφιερώματα σε μεγάλους Έλληνες δημιουργούς, με τους μεγαλύτερους σολίστ, να δίνουν ρεσιτάλ «ερμηνείας». Ανατρέχοντας στο μουσικό παρελθόν, οι νότες των βολιών και μπουζουκιών, θα συναντάνε το σύγχρονο, με σκοπό να αναβιώσουν καλλιτεχνικές στιγμές σε τραγούδια και μουσικές που μεγαλώσαμε μαζί μας

Το ΠΣΚ το κέφι «χτυπάει» κόκκινο σε λαϊκούς ρυθμούς με Διονυσίου-Γκρέκου

Κάθε Παρασκευή-Σαββάτο και Κυριακή, τα «Σπιτάκια» στο Γκάζι, θα «αλλάζουν» διάθεση, προσφέροντας το πιο hot πρόγραμμα διασκέδασης. Ο αγαπητός λαικός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, μαζί με την εντυπωσιακή Έλενα Γκρέκου, τον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο Σάκη Ράμη, αλλά και ένα επιτελείο ταλαντούχων νέων τραγουδιστών, θα «ξεσηκώνουν» το Γκάζι αλλά και όλους μας με κέφι, χορό και πολύ τραγούδι.

Πάρτε μια γεύση από τις πρόβες:

Ο Στέλιος Διονυσίου με τον επιχειρηματία Γιώργο Πλέστη τον οποίο και διακρίνουμε αισθητά την μεγάλη του αλλαγή. 

Ο μετρ των επιτυχιών Ηλίας Φιλίππου με τον τραγουδιστή Σάκη Ράμη και τον Γιώργο Πλέστη

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!