Η Έναρξη του Τeatro – Μαζωνάκης – Πάολα – Παντελίδης τα έδωσαν όλα!

Σε ένα μαγαζί ασφυκτικά γεμάτο!


Η συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη και της Πάολα το καλοκαίρι αναστάτωσε την νυχτερινή ΑΘήνα. Το μαγαζί ήταν κάθε βράδυ ασφυκτικά γεμάτο και αυτό είναι λογικό να ξεσήκωσε τον κόσμο, αλλά και τους επιχειρηματίες να του δώσουν συνέχεια.

Τον χειμώνα οι δύο καλλιτέχνες αλλάζουν στέκι και μοιράζονται ξανά την ίδια πίστα στο μαγαζί που η Πάολα έχει κάνει στέκι εδώ και χρόνια. Το Teatro music Hall. Ημερομηνία έναρξης η χθεσινή Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014, που σε ένα μαγαζί που δεν έπεφτε καρφίτσα ξεκίνησαν ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα που τη σκηνοθεσία του έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

10600623_10152513556997076_2799178131477614399_n

Μαζί τους θα είναι και ο μόνιμος τα τελευταία 2 χρόνια συνεργάτης της Πάολα. Ο Παντελής Παντελίδης. Το όνομα που έχει αναστατώσει και απασχολήσει τους πάντες με την επιτυχία του, το παιδί φαινόμενο που αφού γύρισε το καλοκαίρι ολόκληρη την Ελλάδα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος και τα δίνει όλα όπως μόνο αυτός ξέρει.

Το σχήμα συμπληρώνουν τα αγόρια που μας εκπροσώπησαν στον διαγωνισμό της Eurovision, οι Freaky Fortune και η πολλά υποσχόμενη και λαμπερή Μαλού!

Για ακόμα ένα χειμώνα θα μας κρατήσουν την καλύτερη παρέα!

Σε λίγο περισσότερο υλικό απο την πρεμιέρα των αγαπημένων σας τραγουδιστών…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!