Ένα πάντρεμα που θα προκαλέσει σεισμό!


Το «πάντρεμά» τους θα προκαλέσει σεισμό!

Μετά τη συμφιλίωση της Βανδή και της Βίσση στη σκηνή του «J2US», αλλά και την επανένωση της Σκορδά και του Λιάγκα, άλλο ένα ακόμη κοσμοϊστορικό γεγονός απομένει για να ταραχτούν τα… λιμνάζοντα νερά της εγχώριας showbiz.


To περιοδικό «Χάι» προκαλεί δυο κορυφαίους σόουμεν να ενώσουν τις δυνάμεις και το αστείρευτο ταλέντο τους. Ο λόγος για τον Διονύση Ζάχο και τον Τάκη Ζαχαράτο, οι οποίοι καλούνται να συνυπάρξουν σε μια τεράστια σκηνή των Αθηνών, χαρίζοντας με τις μιμήσεις τους απολαυστικές στιγμές στους θεατές που θα έκαναν ουρές για να τους παρακολουθήσουν.

Ο ένας ως Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο άλλος ως Ζωζώ Σαμπουντζάκη θα έκαναν τους πάντες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα, γράφοντας καλλιτεχνική ιστορία. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως και οι δύο είναι δυο καλλιτέχνες που έχουν χαράξει τη δική τους αξιοσημείωτη πορεία, με τον καθέναν τους να έχει το δικό του κοινό που τον ακολουθεί πιστά. Μια ενδεχόμενη λοιπόν καλλιτεχνική τους ένωση, θα γινόταν σε χρόνο dt talk of the town, βάζοντας φωτιά στα ταμεία του θεάτρου.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν ο Τάκης και ο Διονύσης αποδεχτούν την πρόκληση του «Χάι» και όταν ο κορονοϊός το επιτρέψει να τους δούμε μαζί στο σανίδι.


πηγή: Περιοδικό ΧΑΙ



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!