Ένα μιούζικαλ σταθμός «Tο πιλάφι των χερουβείμ» που δεν πρέπει να χάσετε

Ένα μικρό Υπέρ- θέαμα στον πολυχώρο YOLO Πειραιώς 102 θα χαρούν οι θεατές κάθε Δευτέρα στις 21.00.


Ένα  μικρό Υπέρ- θέαμα στον πολυχώρο YOLO Πειραιώς 102 θα χαρούν οι θεατές κάθε Δευτέρα στις 21.00.

Αυτό μπορώ να σας το επιβεβαιώσω και εγώ που παρακολούθησα μια εκπληκτική παράσταση με τα όλα της… Ηθοποιοί τραγούδια χορογραφίες μουσική σκηνή και όλα αυτά που συντελούν στο να γίνει μια υπέροχη παραγωγή!! Με έναν εκπληκτικό μαέστρο ..Κο Ροιλό.

Πάρτε μια γεύση απο το δικό μας αποκλειστικό ρεπορτάζ που κάναμε με φωτογραφικό υλικό από την δικιά μας φωτογράφο Δήμητρα Παναγοπούλου!! 

IMG_2591 copy IMG_2633 copy IMG_2641 copy
Άρωμα, άκουσμα και θέαμα Ελληνικού Κινηματογράφου δεμένο με έξυπνη πρόζα –κωμωδία, ερμηνείες, χρώματα και αρώματα. Τραγούδια δεμένα  με μεγάλη επιτυχία με χορογραφίες  φώτα και πολύ κέφι.  Βίκυ Κουλιανού, Μαρία Ανδρούτσου, Γιώργος Παράσχος  και σε ρόλο έκπληξη ο Δημήτρης Παπάζογλου.  Η Μαργαρίτα Γκινοσάτη με την  πολύπλευρη παρουσία της επί σκηνής, η Άννα Φωτοπούλου και η Πόπη Χριστοδούλου, συμβάλλουν με την παρουσία τους  στην επιτυχία της παράστασης με εγγύηση την  σκηνοθετική υπογραφή της Ρέϊνας Εσκενάζυ.

Χορογραφίες: Δημήτρης Παπάζογλου και μουσική διεύθυνση ο Γιώργος Ροϊλός.

Τα κοστούμια υπογράφουν γνωστοί σχεδιαστές μόδας  όπως η Εrifilli Nikolopoulou, ο Βασίλης Ζούλιας και ο  Γιάννης Τόγκος.   Μια παράσταση, που πρέπει απαραίτητα, να προστεθεί στις εμπειρίες σας .

IMG_2715 copy IMG_2836 copy IMG_2852 copy

Λίγα λόγια για το έργο:
«Η αγάπη θέλει δύο» ή ίσως θέλει και περισσότερους με χρώμα ελληνικό και θέμα τον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο. Ο λόγος για τους Μαρία Ανδρούτσου, Δημήτρη Παπάζογλου, Βίκυ Κουλιανού, Γιώργο Παράσχο, Μαργαρίτα Γκινοσάτη, Πόπη Χριστοδούλου και Άννα Φωτοπούλου οι οποίοι θα μας θυμίσουν μελωδίες και λόγια που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε.
O ελληνικός κινηματογράφος γιορτάζει φέτος τα 100 του χρόνια  («Η Γκόλφω», η πρώτη μεγάλου μήκους –βουβή- ελληνική ταινία γυρίστηκε το 1914) και οι έξι ερμηνευτές θα μας ταξιδέψουν στις σημαντικότερες μουσικές στιγμές του.

Αγαπημένες μελωδίες μεγάλων συνθετών που επένδυσαν μουσικά ταινίες όπως οι: «Φαίδρα», «Μανταλένα», «Τα κόκκινα φανάρια», «Στέλλα», κ.ά., ταινίες που αποτέλεσαν ορόσημα και σφράγισαν με τις ανεπανάληπτες ερμηνείες τους η Μελίνα, η Ρένα, η Αλίκη, η Τζένη, ο Χορν, ο Παπαμιχαήλ… Τραγούδια που αποτελούν σημεία αναφοράς στο σύγχρονο κινηματογραφικό μας πολιτισμό και ξυπνούν συναισθήματα και αναμνήσεις από μια εποχή υπέροχα ξεχωριστή!
IMG_2870 copy

IMG_2902 copy

IMG_2906 copy

Στο τέλος της παράστασης με τον εκπληκτικό μαέστρο και την Βίκυ Κουλιανού που πραγματικά δίνει ρεσιτάλ 

Τους εφτά ηθοποιούς και τραγουδιστές πλαισιώνουν πέντε καταξιωμένοι σολίστες μουσικοί αλλά και έμπειροι χορευτές υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου χορευτή- χορογράφου Δημήτρη Παπάζογλου.
Σε έναν ανανεωμένο πολυχώρο στο Γκάζι στο YOLO, οι μουσικές του Πλέσσα, του Θεοδωράκη, του Τσιτσάνη, του Σπανού, του Ξαρχάκου και τόσων άλλων και ένας ουρανός με αστέρια, είναι το σκηνικό μέσα στο οποίο όλοι θα αποδράσουμε σε μέρη ψυχικής ανάτασης, ξεγνοιασιάς και γέλιου, σε πλήρη αρμονία.

Στον εορτασμό των 100 χρόνων του Ελληνικού Κινηματογράφου, μία μουσικοθεατρική παράσταση- σταθμός!

‘Εναρξη: Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Επιμέλεια προγράμματος: Μπέσσυ Γιαννοπούλου
Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ
Χορογραφίες: Δημήτρης Παπάζογλου
Κείμενο: Παναγιώτης Καποδίστριας & Αργύρης Γιαμάλογλου
Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Ροιλός
Μαέστρος: Γιώργος Ροιλός
Σχεδιασμός φώτων: Κώστας Τριανταφύλλου
Ενδυματολόγος: Ελένη Πάτα
Παραγωγή: Ramsis MVM
Διεύθυνση Παραγωγής: Βαγγέλης Αγγελακόπουλος

Ώρα έναρξης: 21.00

 

Φωτογραφίες Ρεπορτάζ: Δήμητρα Παναγοπούλου 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!