Εμβολιαστείτε με Διονύση Ζάχο σε μια Παράσταση που θα ”Γελάσετε Δυνατά”


Ένας αγαπημένος άνθρωπος με πολλά ταλέντα. Άλλωστε η καριέρα όπως λέει και ο ίδιος δεν χτίζεται μόνο με το ταλέντο αλλά και με τον χαρακτήρα..

Έχει ζήσει πολλά και μπορεί να μην μιλάει πολύ αλλά αφήνει σημάδια χαρακτηριστικά πάντα πίσω του. Όπως τα βίντεο που έφτιαξε στις καραντίνες που έκαναν πάταγο στα social media.
Ένας εξαίρετος εναλλακτικός καλλιτέχνης με έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού και με ιδιαίτερα περίεργες και αξιαγάπητες μεταμφιέσεις, εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια μας χαρίζει απλόχερα το γέλιο σατιρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις με τον δικό του μαγευτικό τρόπο.

Ένας υπέροχος καλλιτέχνης, μα πάνω από όλα ένας υπέροχος άνθρωπος έχει 20 χρόνια πορείας στον καλλιτεχνικό χώρο. Ένας άνθρωπος που ξέρει να Ισορροπεί ανάμεσα στη σάτιρα και στο δράμα.

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, ο Διονύσης Ζάχος ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και ξεκινάει την περιοδεία του σε 16 πόλεις της Ελλάδας, Αφού ήδη έχει ξεκινήσει από Αθήνα, συνεχίζει Πειραιά, Λουτράκι, Βραχάτι, Πρέβεζα Κέρκυρα, Ζάκυνθο Κρήτη κτλ και όπως όλα δείχνουν θα γίνουν πολύ περισσότερες.

Ενθουσιάζει με την εμφάνισή του ως Μητσοτάκης με το εμβόλιο αλλά και την σάτιρα, με τη Ζωζώ να ζητάει κι άλλα χρόνια από το Θεό, με το μύθο Άντζελα να θέλει να συνεργαστεί με όλους τους καλλιτέχνες, με τη Ρένα Βλαχοπούλου στα καλύτερά της, την Αλίκη να μας ταξιδεύει στα μαθητικά μας χρόνια ως Πετροβασίλη αλλά και την φοβερή του σάτιρα ως Γιάννα Δασκαλάκη αλλά και για όλα τα πολιτικά δρώμενα της χώρας με πικάντικες ατάκες.

Ο γνωστός performer ΈΞΕΙ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΉΔΗ τη νέα του σατιρική παράσταση με τίτλο «Γελάμε δυνατά». Τα κείμενά της Οποίας υπογράφει ο ίδιος, όπως συνηθίζει εδώ και χρόνια, αφού είναι εκείνος που αφουγκράζεται τον παλμό του κόσμου μέσα από την επικαιρότητα.

Μπορεί τους προηγούμενους μήνες τα θέατρα να ήταν κλειστά, ωστόσο ο Διονύσης μόνο άπραγος δεν έμεινε. Πέρα από τα βίντεο με τις μιμήσεις του που πόσταρε κατά διαστήματα στα social media, συνέχισε και τα γυρίσματα της παρωδίας του «Πολύ Άγριες Μέλισσες», με τα νέα επεισόδια που βγήκαν on air.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!