Έλυσαν τους Σπάγγους στο Μικρολίμανο και ξεκίνησαν σεζόν με τα καλύτερα


Δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό που συμβαίνει στο Μικρολίμανο.
Μια βόλτα θα σας πείσει και εσάς αφού το ανανεωμένο πια σε όλους μαγαζί της καρδιάς μας έλυσε τους Σπάγγους και ξεκίνησε.

Μετά από μια καραντίνα που δεθήκαμε καλά με πολλούς Σπάγγους το μαγαζί της καρδιάς όλων των θαμώνων ξεκίνησε ξανά με μια ανακαίνιση που θα συζητηθεί. Με όλα τα μετρά και τα σταθμά να είναι σε εγρήγορση αφού τηρούνται όλα τα ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
Ο «Σπάγγος» υποδέχεται το καλοκαίρι, με νέα πιάτα νέα μουσική νέα κατάλογο και ΠΡΌΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΆ για αυτούς που θέλουν και τα μπουζούκια τους.

Ο Σπάγγος είναι για αυτούς που αγαπούν το καλό φαγητό από την μία και από την άλλη αγαπούν την καλή μουσική και το γλέντι. Γιατί εκεί γλεντάς με την καρδιά σου.
Πέρασε δύσκολα μετά απο μια πολύ δύσκολη σεζόν αλλά δεν το έβαλε κάτω και κράτησε πολύ ψηλά τον πήχη. Προσπάθησε να κάνει όσα οι άλλοι δεν μπορούν, κι όπως όλα δείχνουν τα καταφέρνει αφού η ομάδα του μαγαζιού πετάει και κρατάει πολύ καλά την κατάσταση.

Κρατάει με όλες τις διαδικασίες και τα τηρεί κατά γράμμα ΤΑ ΜΈΤΡΑ το προσωπικό του μαγαζιού ξεχωρίζει για την Ευγένεια του και την εξυπηρέτηση του κόσμου σε υψηλό επίπεδο.
Και όλα αυτά φυσικά (τα μουσικά ) ευθύνεται αυτός που ξέρει καλά να στήνει τα πρόγραμματα των λυμένων πια Σπαγγάτων Ο μαέστρος Κώστας Ραπτόπουλος.
Έχει ετοιμάσει το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα, με όλα τα εμβόλια περασμένα στο πρόγραμμα του!!


Τολμήστε να το επισκεφτείτε θα περάσετε πολύ καλά !! ☎️2104124001 ⚠️ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ..
κρατάμε αποστάσεις λόγω μέτρων?️

Ακτή Κουμουνδούρου 18 Μικρολίμανο Πειραιάς



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!