Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η απάντηση στις αντιδράσεις για τη σειρά «Φόνοι στο Καμπαναριό»


Η κωμική σειρά «Φόνοι στο Καμπαναριό» σημειώνει μια εξαιρετική πορεία στους πίνακες της τηλεθέασης. Όμως προκλήθηκαν και αντιδράσεις σχετικά με το αν το κανάλι έχει πάρει άδεια για τα γυρίσματα στο μοναστήρι.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος Tv και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου και μιλώντας για τη σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό» στην οποία πρωταγωνιστεί, απάντησε και για τις αντιδράσεις που υπήρξαν.

Πώς προσεγγίσατε τον ρόλο της ηγουμένης;

Μου αρέσουν τα μοναστήρια, πηγαίνω συχνά και παρακολουθώ τους ανθρώπους. Μου αρέσει η ησυχία που έχουν στο περπάτημα, στο κοίταγμα. Αυτό επιδίωξα να κάνω. Ήθελα να παντρέψω αυτήν την ηρεμία με την κωμωδία. Αυτό προσπαθώ να αποτυπώσω, αυτό σκέφτομαι συνεχώς στα γυρίσματα… Ακόμα τον δουλεύω τον ρόλο και ψάχνω στοιχεία.

Σας ξάφνιασαν οι αντιδράσεις που υπήρξαν για τη σειρά;

Να ξεκαθαρίσω πως δεν θεωρώ ότι έχουμε προσβάλει τα θεία. Όλοι δουλέψαμε και δουλεύουμε με θαυμασμό. Όταν μιλήσαμε με τον Αντώνη Αγγελόπουλο, τον σκηνοθέτη μας, όλοι συμφωνήσαμε ότι πρέπει να προσεγγίσουμε τη σειρά αυτή και τη θεματική με σεβασμό. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι με εμμονές, όμως. Θα πω ότι δεν χρειάζονται στεγανά… Πρέπει να υπάρχουν ανοιχτοί ορίζοντες…

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!