Eλεονώρα Μελέτη: Τι νέο ετοιμάζει και πώς καταφέρνει να κρύβει τα προσωπικά της; [βίντεο]

Αποκαλυπτική όσο ποτέ η παρουσιάστρια μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη.


Από την στιγμή που πήρε την απόφαση να παίξει τηλεοπτική μπάλα με τέτοιας μορφής εκπομπή, σε αυτό το κανάλι, σε αυτή την ώρα, η Ελεονώρα Μελέτη έδειξε ότι δεν την αφορά πλέον να βρίσκεται στο προσκήνιο των πραγμάτων και ότι τη νοιάζει να βγάζει το αποτέλεσμα που της αρέσει, ακόμα κι αν δεν έχει απήχηση. Εδώ και πολλούς μήνες δεν απασχολεί τα μέσα και η εκπομπή της είναι η μόνη επαφή με τα τεκταινόμενα.

Μετά από αρκετό καιρό, η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε στην Ελένη Μενεγάκη και είχε να πει πολλά. Όχι όπως άλλοι που λένε τα ίδια και τα ίδια. Το γεγονός ότι κρατιέται για μεγάλα διαστήματα στην απ΄έξω την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα όταν αποφασίζει να μιλήσει. Φυσικά, η μεγάλη αποκάλυψη που έκανε είναι ότι έχει καταφέρει να κρατήσει εδώ και τέσσερα χρόνια κρυφή την σχέση της.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη της είπε πως θεωρεί ότι η προσωπική της ζωή θα στρώσει τώρα που την κρατάει κρυφή, η Ελεονώρα «Το έχω καταφέρει για τέσσερα χρόνια. Λες να μην υπάρχει; Δεν έχω σχέση τέσσερα χρόνια, αλλά σαφώς και έχω προσωπική ζωή. Έχω μάθει ότι δεν θέλω να πληρώσω τα ίδια λάθη που έκανα στο παρελθόν. Αν δεν φας τα μούτρα σου και δεν δεις τι έχεις κάνει λάθος στην πράξη…»

Εκτός των προσωπικών της, η Ελεονώρα αποκάλυψε επίσης ότι ετοιμάζει την προσωπική της ιστοσελίδα, το eleonorameleti.com.gr, ενώ θα κάνει και μια φωτογράφιση με μαγιό για το People της Κυριακής.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!