Ελεονώρα Μελέτη: Ο απολογισμός του 2013 & η σχέση με μικρότερο

Όλα όσα δήλωσε η όμορφη παρουσιάστρια!


H παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό HELLO. Συγκεκριμένα, λοιπόν, έκανε τον απολογισμό του 2013, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει πριν αρκετό διάστημα και δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της.

Αρχικά, μιλώντας για τον έρωτα και τις σχέσεις η ίδια χαριτολογώντας αναφέρει «Στο παρελθόν, έχω μετανιώσει για δηλώσεις που έχω κάνει, γιατί τα συναισθήματα οι άνθρωποι και οι καταστάσεις γύρω μας αλλάζουν ,σε αντίθεση με τα γραπτά που μένουν. Έχω πει ξεκάθαρα ότι είμαι σε σχέση αυτή την περίοδο, αλλά από κει και πέρα, προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για το ποιος είναι, πως είναι, τι δουλειά κάνει. Το ότι βρήκαν ορισμένοι κάποια στοιχεία, δεν σημαίνει ότι είναι όλα αλήθεια».

Ενώ για τη διαφορά ηλικίας με τον αγαπημένο της λέει «Κάποτε αν μου το έλεγαν θα απαντούσα ότι δεν πιστεύω ότι θα το ζήσω και ποτέ στο μέλλον. Τώρα όμως, επειδή μου συνέβη, δεν έχω πρόβλημα. Εάν ο ρόλος του άλλου είναι εμφανής και δυναμικός στη σχέση μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις την όποια διαφορά ηλικίας και να νιώθεις εσύ η μικρή της σχέσης». 

2985928592

 

Η παρουσιάστρια δε δίστασε να μιλήσει για το χρόνο και πώς την έχει αλλάξει «Θεωρώ, ότι τώρα είμαι πιο όμορφη απ΄ ότι παλαιότερα αλλά εντοπίζω σημάδια φθοράς και διαφορές στο πρόσωπό μου. Αυτό είναι σοκαριστικό για κάθε γυναίκα όταν το καταλαβαίνει. Με τρομάζει ο χρόνος , όμως δεν με πιάνει παράκρουση, αν και δουλεύω πολύ και με την εικόνα μου».

5258725



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!