Eλεονώρα Μελέτη: Μήπως είσαι και εσύ μια “άλφα” γυναίκα;

Όλα δείχνουν οτι μάλλον μετακομίζει στο κανάλι της Κάντζας.

Eδώ και αρκετό καιρό έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Ελεονώρα Μελέτη μετά το τέλος της με το κανάλι Ε, θα μετακομίσει στην πρωινή ζώνη του Alpha από την επόμενη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες την θέλουν να αναλαμβάνει τη ζώνη 11.00 -13.00.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα κάτι, η Ελεονώρα έγραψε σήμερα ένα κείμενο στο blog της με τίτλο: «Μήπως είσαι και εσύ μία “άλφα” γυναίκα;» που απαριθμεί όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχει μια γυναίκα αυτής της κατηγορίας.

Πολλοί, εξέλαβαν αυτή την ανάρτηση ως προαναγγελία συνεργασίας της με το κανάλι.

«Aν δεν έχεις ξανά ακούσει ποτέ τον όρο «άλφα» γυναίκα, αλλά σου αρέσει το πως ακούγεται, δεν ξέρεις, ίσως είναι επειδή ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία.

Η γυναίκα « άλφα» είναι ηγέτης, επηρεάζει τους γύρω της που την ακολουθούν όχι δουλοπρεπώς αλλά οικειοθελώς γιατί τους αρέσει, ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί ασχέτως αν θα τα καταφέρει – που συνήθως τα καταφέρνει- , ξέρει να λέει όχι, αγαπά τον αυτοσαρκασμό και δεν εγκαταλείπει ποτέ τα πιστεύω της. Παρακάτω ακολουθεί το πλήρες προφίλ της γυναίκας «άλφα». Διάβασε και μάθε αν είσαι μία από αυτές.

Η γυναίκα «άλφα» έχει αυτοπεποίθηση

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει ανασφάλειες, αδυναμίες και ελαττώματα, αλλά επιλέγει πάντα να τα διαχειρίζεται και να μην τα αφήνει να την κυριεύουν. Η γυναίκα «άλφα» εκπέμπει προς τα έξω έναν αέρα σιγουριάς και έναν δυναμισμό που δαμάζει μέσα τις οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να ξεπροβάλει.

Η γυναίκα «άλφα» είναι ισορροπημένη

Δουλεύει σκληρά, αλλά ξέρει και να διασκεδάζει με την ψυχή της. Βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της, αλλά και για τους γύρω της, και φροντίζει να μοιράζει τις ώρες της ημέρας αλλά και την όρεξη της, σε όλα όσα αγαπάει.

Η γυναίκα  «άλφα» ξέρει να βάζει όρια

Γνωρίζει καλά να λέει «όχι», έχει αξίες, πιστεύω και αρχές στις οποίες παραμένει πιστή και δεν τις διαπραγματεύεται. Τα λέει όλα έξω από τα δόντια, δεν συμβιβάζεται με μετριότητες και δεν κάνει δημόσιες σχέσεις. Είναι ειλικρινής και γι αυτό είτε θα έχει πολλές συμπάθειες ή πολλαπλές αντιπάθειες.

Η γυναίκα «άλφα» ξέρει να διαχειρίζεται την κριτική

Ακούει τα πάντα, απλά παίρνει στα σοβαρά μόνο την κριτική που μπορεί να αποδειχθεί σε ένα πολύτιμο εργαλείο που θα μπορούσε να την κάνει καλύτερη. Όλα τα άλλα απλά τα πετάει στο καλάθι των αχρήστων.

Η γυναίκα «άλφα» έχει αξιοπρέπεια

Γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες της, τις δυνατότητες της και την αποτελεσματικότητα αυτών. Για τον λόγο ετούτο δεν γίνεται έρμαιο κανενός, ούτε υποκύπτει σε εξουσίες και γόητρα

Η γυναίκα «άλφα» έχει ένστικτο

Και βέβαια το εμπιστεύεται. Ξέρει πολύ καλά αν κάτι μέσα την την προειδοποιήσει πως κάτι δεν πάει καλά, τότε ξέρει πως να φεύγει άμεσα από το οτιδήποτε τοξικό την περιβάλλει , είτε είναι σχέση, άνθρωπος, συνεγάτης, κατάσταση….

Η γυναίκα «άλφα» δεν έχει ποτέ δεύτερες σκέψεις

Είναι ειλικρινείς με τους ανθρώπους και τις σχέσεις της, δεν εκμεταλλεύεται καταστάσεις, ξέρει να δίνει και να δίνεται και δεν δρα με στρατηγική και σχέδιο.

Η γυναίκα «άλφα» είναι ψύχραιμη

Ξέρει να διαχειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις. Σκέφτεται ώριμα, αντικειμενικά , δεν δίνει λιγότερη ή περισσότερη αξία στις καταστάσεις και αναζητά την καλύτερη λύση σε ένα πρόβλημα όταν αυτό εμφανιστεί, χωρίς πανικό και σπασμωδικές κινήσεις.

Η γυναίκα « άλφα» είναι εμπνευστής

Ξέρει να ξεσηκώνει τόσο τον ίδιο της τον εαυτό όσο και τους γύρω της. Είναι εκεί για να συμπαρασταθεί, να προκαλέσει σε δράση και να αποτελέσει πρότυπο.

Η γυναίκα «άλφα» ζει χωρίς τύψεις

Αντιμετωπίζει τη ζωή με θάρρος, αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών της, αναζητά σε κάθε τι ένα μάθημα και στον κάθε ένα έναν δάσκαλο. Είναι ανοιχτή σε νέες προοπτικές , αγκαλιάζει τη ζωή με ό,τι και αν της φέρει και προσπαθεί να εξελιχθεί μέσα από αυτό.

Λοιπόν εσύ; Είσαι γυναίκα “άλφα”»;

Εκ πρώτης όψεως με τον τίτλο πιστέψαμε πως ήρθε σε συμφωνία με το κανάλι του Alpha. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, καθώς αν διαβάσουμε πιο προσεκτικά το κείμενο, είναι κατανοητό πως αναφέρεται σε μία συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών.

via

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!