Ελεονώρα Μελέτη: «Έχουμε κάνει δύο φορές θεραπεία ζευγαριού και ήταν καταπληκτικά»


Για το couple therapy (θεραπεία ζευγαριού) μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στη σημερινή (9/10) εκπομπής της, με αφορμή συνέντευξη του Νίκου Κουρκούλη. Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει πάει δύο φορές με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη.

«Το couple therapy το σκεφτήκαμε και πλησιάσαμε πάνω σε αυτό, αλλά και εκεί θέλει να ασχοληθείς ενεργά για το couple therapy. Εγώ δεν μπόρεσα να τα καταφέρω πάνω σε αυτό και να έχω μία σταθερή σύσκεψη και σχέση με αυτό. Αλλά το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλο τον κόσμο» ανέφερε στη συνέντευξη ο Νίκος Κουρκούλης.

Μετά την προβολή της συνέντευξης η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως: «Εγώ είμαι πολύ υπέρ στο couple therapy. Σιγά το ταμπού. Έχουμε πάει δύο φορές και ήταν καταπληκτικά αλλά μετά μάς είπε ο άνθρωπος ότι άδικα πηγαίνουμε! Σε βοηθάει να καταλάβεις ότι σε κάποια πράγματα που νομίζεις ότι διαφωνείς, ουσιαστικά συμφωνείς διαφωνώντας. Οπότε λες εσύ το δικό σου χαρμάνι, λέει και ο άλλος το δικό του και τελειώνει το θέμα. Σου λέει ότι και οι δύο δίκιο έχετε, γιατί τσακώνεστε;».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!