Ελένη Ράντου: “Θέλω να δουλέψω το μυαλό μου, αυτή είναι η μεγαλύτερη προσφορά στον εαυτό μου”

Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε στο «ΕΓΩ Weekly»!


Η Ελένη Ράντου μίλησε σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό για όλα όσα έχει περάσει με την υγεία της αλλά και για την ηλικία της.

Αρχικά, δήλωσε ότι η κατάθλιψη της έτυχε όταν η κόρη της ήταν μικρή ενώ ο άντρας της Βασίλης Παπακωνσταντίνου τη στήριξε πολύ «Τη φοβήθηκα, γιατί αισθάνθηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου ανίσχυρη. Η σκοτεινή μου πλευρά ήταν πιο δυνατή από τη φωτεινή μου. Εκείνη τη στιγμή, αντιλαμβάνεσαι ποια είναι τα όρια σου, αργότερα καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι αυτό στη ζωή σου. Αλλά εκείνη την ώρα νιώθεις πανικό. Και τότε, έχει σημασία οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου, να μην πανικοβληθούν μαζί σου».

Ενώ για τη ψυχανάλυση που έκανε στο παρελθόν η ίδια αποκαλύπτει «Δεν μου έκανε καλό, γιατί ένιωθα πως μου ματώνει πάλι τις πληγές μου, χωρίς να τις επουλώνει. Αυτό-ψυχαναλύθηκα. Γενικά στη ζωή μου είμαι αυτοδίδακτη, όπως και στο θέατρο. Κατάλαβα ότι η μεγαλύτερη βοήθεια που μπορώ να προσφέρω στον εαυτό μου, είναι να δουλέψω με το μυαλό μου, γιατί αυτό τα κάνει όλα».

Τέλος, αποκάλυψε την ηλικία της αλλά και την ηλικία που νιώθει ότι είναι «Είμαι 48 ετών και ψυχικά, είμαι μεταξύ 12 και 30!». 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!