Ελένη Μενεγάκη: Σκέφτομαι να γράψω την βιογραφία μου

Αυτό και αν είναι θέμα!


Η Ελένη Μενεγάκη χωρίς αμφιβολία είναι εδώ και αρκετά χρόνια η πιο αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού. Γι’ αυτό  άλλωστε και οι εκπομπές της ανεβαίνουν με ευκολία στην πρώτη θέση στους πίνακες με τις θεαματικότητες.

Πρόσφατα, ένας ηθοποιός στο επάγγελμα –τον γνωρίσαμε όλοι μέσα από το ρόλο του Άλκη που επισκεύαζε τηλεοράσεις, το βοηθό του Ιάσονα Σέκερη στο Ρετιρέ- και συγγραφέας, ο οποίος έχει γράψει τις βιογραφίες των μεγαλύτερων Ελλήνων συνάδελφών του, όπως της Αλίκης Βουγιουκλάκη, της Ρένας Βλαχοπούλου κ.α. αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως έχει ήδη συζητήσει μαζί της το ενδεχόμενο αυτό.

«Με την Ελένη κάποια στιγμή είχαμε συζητήσει. Η ζωή της έχει ένα πολύ ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτό που με ενδιαφέρει στην Ελένη Μενεγάκη είναι ότι βγήκε μια κοπέλα η οποία νομίζω ότι ήταν μια απλή κοπέλα, είχε αυτό το λαϊκό έρισμα στον κόσμο, που το έβρισκα στη Βουγιουκλάκη», δήλωσε ο Μάκης Δελαπόρτας στην εκπομπή Τα λέμε του Θανάση Πάτρα στο Epsilon.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν θέλω να συγκρίνω δύο πρόσωπα διαφορετικά. Όμως αυτό που έχει η Ελένη, την έλξη στο πλήθος, νομίζω ότι σπάνια την βρίσκουμε».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!