Ελένη Μενεγάκη: Οι νέες φωτογραφίες με τους παπαράτσι… ο Ματέο και τα παιδιά της

Η Ελένη Μενεγάκη τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να εκνευρίζεται έντονα με την κατάσταση των παπαράτσι…


Η Ελένη Μενεγάκη τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να εκνευρίζεται έντονα με την κατάσταση των παπαράτσι. Όπως, είχε αναφέρει και ο Γιώργος Λιάγκας μια φωτογραφία της Μενεγάκη με μαγιό κοστίζει 5.000 ευρώ. Ε.. δεν είναι και μικρό ποσό. Τι να κάνουν και οι παπαράτσι.

Έλενη μου… αυτά γίνονται όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και κατά συνέπειαν, εκτίθεσαι στην τηλεόραση. Δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Άλλωστε, η δουλειά των παπαράτσι, αυτή είναι. Για να έρθω όμως στο θέμα μας, η Ελένη με τον Ματέο και τα παιδιά της βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Άνδρο.

Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια είχε αντιληφθεί ξανά την παρουσία παπαράτσι την ώρα που έκανε το μπάνιο της. Και ρωτώ εγώ… ως αναγνώστης, καλά δεν τους έχει ξαναδεί; Πρώτη φορά είναι; Αυτό ακριβώς αναρωτιόμαστε οι περισσότεροι. Η Μενεγάκη σήμερα λοιπόν, πόσταρε κι άλλες φωτογραφίες στο twitter από κι άλλον παπαράτσι και έγραψε: «Έτσι βγάζει το … Ψωμι του ο Μ.Μ ! Έρχεται στα 3 μέτρα και σε βγάζει Φώτο!!! Μέσα στα μούτρα σου!» και δεν σταμάτησε εκεί, συνέχισε: «Από τόσο κοντά δεν χρειάζεσαι την επαγγελματική μηχανή, βγάζεις και με κινητό . Όπως εγώ και ο γιος μου!».

Τέλος, έβαλε και τον σύντροφο της, Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος προσπαθούσε να κρυφτεί από τους παπαράτσι κι έβαλε πετσέτα πάνω στο κεφάλι του. «Α! Και να ξέρετε κυκλοφορεί με μαύρη στολή δύτη!».

Τι να πεις… ασχολίαστο το όλο θέμα…

menegaki_pantzopoulos_2 menegaki_pantzopoulos_3 paparatsi



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!