Έξαλλη η Μενεγάκη με τους παπαράτσι: Πόσταρε φωτογραφία με τον παπαράτσι, τον Ματέο και τα παιδιά της

Δείτε τι έκανε στους παπαράτσι! Δεν το περίμενε κανείς από την Ελένη!


Πραγματικά τελικά, η Ελένη Μενεγάκη είναι απρόβλεπτη. Το μοναδικό που δεν περίμενα από την συγκεκριμένη, είναι να ποστάρει φωτογραφίες με τον παπαράτσι που την τράβαγε φωτογραφίες στα Άχλα με τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο, με τον Ματέο αλλά και με τα παιδιά της.

Σας μιλάω ειλικρινά δεν της το χα… Μπράβο της πάντως. Μαγκιά της. Η αγανάκτηση της είναι λογική. Η αντίδραση της είναι λίγο ασυνήθιστη… βέβαια, θα μου πείτε, πόσο να αντέξει ο άνθρωπος; Έχετε κι εσείς τα δίκια σας. Η Ελένη φαίνεται πως τους «έκαψε» τους παπαράτσι, καθώς πρόλαβε η ίδια και «ανέβασε» φωτογραφίες με εκείνη, τον Ματέο και τα παιδιά της στο twitter. Όποτε οι φωτογραφίες άχρηστες!

Η ίδια πόσταρε 3 φωτογραφίες. Σε αυτήν με τον παπαράτσι έγραψε: «Καλημέρα! Ένα συνηθισμένο πρωινό στα Άχλα! Δυο βήματα μακριά μας ο γνωστός φωτογράφος Μ.Μ περιμένει … Πάει το μπάνιο». Στην άλλη φωτογραφία, με τον Ματέο, έγραψε: «Και ολα αυτά για να πουλήσει καλα μια τέτοια φωτο!». Τέλος, σε αυτή με τα παιδιά της, έγραψε: «Κι αυτή! Βλέπετε κάτι σπουδαίο ; Μια μαμά με τα παιδιά της και την παρέα της!».

Το’ χασέ το παραδάκι πάντως ο παπαράτσι πατριώτη! Κατά πάσα πιθανότητα, δεν έχει ιδέα για την αντίδραση της Μενεγάκη μέσω των social media… έκτος και αν χτύπησε το τηλέφωνο! Πάντως, αν δεν χτύπησε, ντουβρουτζάς θα του έρθει!

menegaki_mateo3 menegaki_mateo4 menegaki_mateo7



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!