Ελένη Μενεγάκη: Εμείς πρέπει να κάνουμε υπομονή στην κατάστασή μας!

Η ατάκα παράπονο στην επίσης έγκυο Ελιάνα Χρυσικοπούλου!


Με γέλια και χαρές ξεκίνησε, ως συνήθως, η «Ελένη«, όμως η εξέλιξη της εκπομπής θα έκανε την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη να παρασυρθεί και να της ξεφύγει on air ένα παράπονο.

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή: στο στούντιο της εκπομπής βρισκόταν από νωρίς ο Ιταλός σεφ, Vincenzzo Zanni, ο οποίος ενημέρωσε τη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της ότι μαγείρευε linguine alla puttanesca!

Χαρά η παρουσιάστρια, χαρά και οι συνεργάτες, μέχρι που στο στούντιο μπήκε εκπρόσωπος γνωστής φίρμας κρασιών, για να παρουσιάσει τα νέα κρασιά της εταιρείας και να προτείνει και ένα καλό, ταιριαστό κρασί για το πιάτο που ετοίμαζε ο Ιταλός.

Επέλεξε, λοιπόν, ένα ροζέ κρασί και κάλεσε τη Μενεγάκη να το δοκιμάσει. Όμως, εκείνη… δεν μπορούσε!

«Μπορώ, όμως, να το μυρίσω», είπε με παράπονο η παρουσιάστρια και μέχρι να φτάσει κοντά του μουρμούριζε σαν παιδάκι που το “χουν βάλει τιμωρία. «Να το μυρίσω κάνει! Ξέρω “γω πια;», συνέχισε να μουρμουρίζει μέχρι που ο φιλοξενούμενος της πρόσφερε το ποτήρι.

Τότε, η Μενεγάκη, φωναχτά πια είπε: «Πότε θα έρθει η ώρα μας!;».

Οι συνεργάτες της στο πάνελ ξέσπασαν σε γέλια, ειδικά όσο η Ελένη μύριζε το κρασί και επειδή εκείνη δεν μπορούσε να πιει, έλεγε στον προσκεκλημένο της γλυκά και με παράπονο: «Πιες εσύ και για “μένα! Αχ, πιες λίγο ακόμη» και έσπρωχνε το ποτήρι προς το στόμα του.

Ε, λίγη υπομονή ακόμη!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!