Ελένη Μενεγάκη: Η άποψη της για την πρωινή ζώνη Λιάγκα – Σεφερλή!

Ατάκες και σπόντες!


Δεν κάνει σχόλια για τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους. Δεν κριτικάρει ποτέ ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση. Γι’ αυτό και όταν η Ελένη Μενεγάκη αποφασίζει να διατυπώσει ένα σχόλιο – με τον τρόπο της πάντα – αυτό τις περισσότερες φορές έχει βαρύτητα και κυρίως… παραλήπτη.

Το συγκεκριμένο προέκυψε κατά τη διάρκεια κουβέντας της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε για την καλή συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή στην πρωινή ζώνη του Mega.

Το μη αναμενόμενο ήταν το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη, η οποία βασιζόμενη στην ατάκα του Ουγγαρέζου ότι ο Σεφερλής του έδωσε χώρο στην εκπομπή, είπε χαρακτηριστικά και μάλιστα για πρώτη φορά κρατώντας ποσοστά τηλεθέασης στα χέρια της.

«Τον Οκτώβριο κάνατε ασύλληπτο νούμερο! 34,8% στις ηλικίες 15-44 και στο total 30,3… Αυτά τα νούμερα, όμως, δεν μπορούσαν να μείνουν, είναι εξωπραγματικά γιατί όλοι κάτι έχουν!», είπε η Μενεγάκη και συνέχισε: «Τους επόμενους δύο μήνες, λοιπόν, κάνατε το Νοέμβριο 25, 3% στο 15-44 και αντιστοίχως έκανε το Πρωινό 27,5% και η διαφορά είναι 2 πόντοι… Και το Δεκέμβριο κάνατε 23,8% και εκείνοι (Το Πρωινό) κάνανε 24,8% είναι μία μονάδα! Για ‘μένα δεν είναι τίποτα! Αντιστοίχως, πέρυσι ο ΑΝΤ1 είχε 31,8% και φέτος 24,8%… Άραγε για μένα αυτό κάνει την διαφορά! Δουλειά να έχουμε»!

Με λίγα λόγια, η Ελένη «μίλησε» και είπε τα πάντα, έστω και με τη γλώσσα των αριθμών!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!