Eλένη Μενεγάκη: Αφήστε το παιδί μου να κάνει βόλτα χωρίς να το κυνηγάτε από πίσω [βίντεο]

Τι άλλο είπε για τη μικρή Μαρίνα η μαμά της Ελένη Μενεγάκη;


«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές και που μας περιμένατε, αλλά και τις προηγούμενες μέχρι να γεννήσω. Περάσατε μαζί μας την αγωνία μέχρι -επιτέλους- να αποκτήσουμε το μωρό μας. Ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την ψυχή μου όλον τον κόσμο, όχι μόνο το νοσοκομείο, το ιατρικό και μη προσωπικό. Όλον τον κόσμο που όλο αυτόν τον καιρό είχε τη σκέψη του κοντά μου και χωρίς να μιλάω, ήξερε ακριβώς τι ζω και είμαι σίγουρη ότι ένιωθε και τις αγωνίες μου. Ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό το δώρο», ήταν μερικές από τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο τον περασμένο Απρίλιο, λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της.

eleni menegaki makis pantzopoulso exodos maieftirio (7)

Όταν, όμως, έκλεισαν οι κάμερες, και λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της για να φύγει με τον Μάκη Παντζόπουλο, έκανε μια παράκληση στους φωτογράφους.

«Και κάτι που δεν σας είπα, αλλά θέλω να το έχετε στο μυαλό σας, σας παρακαλώ πάρα πολύ αφήστε το παιδάκι να κάνει τη βόλτα του με το καροτσάκι. Θέλω να το κάνω να περάσει ωραία όπως όλα τα μωράκια. Ό,τι ισχύει για τα τρία μεγάλα παιδιά ισχύει και για το μωράκι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, «Με το καλημέρα», και είναι από το zappit:



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!