Ελένη Καστάνη: “Αν είναι στο DNA σου να γίνεις ευτραφής, θα γίνεις”

Δεν υπήρξα ποτέ κομπλεξική σε τίποτα που αφορά τα κιλά μου!!


Το πρωί της Κυριακής πέρασε η Ελένη Καστάνη με την τηλεοπτική παρέα του «Μες Στην Καλή Χαρά» και μίλησε για τη μάχη της με τα κιλά, ενώ ξεχώρισε και ποια ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία στην προσωπική της πορεία.

«Εγώ θαυμάζω τις ωραίες γυναίκες, δεν ήμουν ποτέ κομπλεξική απέναντι στο όμορφο» είπε η ηθοποιός και παραδέχτηκε ότι «Κάποτε ήμουν 52 κιλά και προσπαθούσα να φτάσω τα 48 και τώρα κοντεύω να φτάσω τα 152. Ήμουν φοιτήτρια και έκανα τέτοιες αηδίες. Μια φορά πήγα στο κομμωτήριο να κουρευτώ και μου λέει ο κομμωτής “Ρε Ελένη, έχεις ένα… τάληρο στο κεφάλι σου”. Μου είχαν πέσει τα μαλλιά επειδή έκανα δίαιτες με ένα μήλο και ένα γιαούρτι. Βέβαια, και η κληρονομικότητα παίζει ρόλο. Αν είναι στο DNA σου να γίνεις ευτραφής, από κάποια ηλικία και μετά θα γίνεις».

Όσο για τις επιτυχίες στην επαγγελματική και προσωπική της πορεία; Η Ελένη Καστάνη σημείωσε: «Ως πρώτο και κυριότερο βάζω την αγάπη του κόσμου. Είναι πρώτο και τελευταίο. Το πώς ο κόσμος μού δείχνει πως με αγαπά με συγκινεί. Αυτό για τη δουλειά. Όσον αφορά τα προσωπικά, η απογείωση και η αποθέωση είναι ένα: ο γιος μου. Με τον οποίο είμαι και καψούρα».

Τέλος, δε δίστασε να παραδεχτεί και τα λάθη που έκανε στον γάμο της, λέγοντας: «Αν το κρίνω τον γάμο μου τώρα, μεταγενέστερα, θα ήθελα να είμαι αντικειμενική. Έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Νομίζω ότι σε αυτό απέτυχα. Είμαι καλύτερη μάνα από σύζυγος».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!