Έλενα Ρίζου: Δυνατή συνεργασία και τραγούδι ετοιμάζει πιο ανανεωμένη από ποτέ

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τα νεοτέρα όπως ακριβώς θα έρθουν αφού το κορίτσι μας έχει πάρει αποφάσεις και δείχνει πως είναι πλέον έτοιμη για μεγάλα πράγματα.


Είναι μια λαϊκή τραγουδίστρια … μια δυναμική γυναίκα, γεμάτη πάθος για ζωή και συγκινήσεις. Πολλά χρόνια στο χώρο με πολλές και μεγάλες συνεργασίες έχει δείξει ποια είναι για αυτό και στον χώρο αυτό την εκτιμούν.

Επιστρέφει στην Αθήνα μετά από μεγάλο διάστημα στην επαρχία δείχνοντας πως μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα στον αγαπημένο Βασίλη Τερλέγκα ως πρώτη γυναίκα.

Η Έλενα Ρίζου δίνει τον καλύτερο της εαυτό στην πίστα του μαγαζιού στην Συγγρού εδώ και δύο εβδομάδες που έχει ξεκινήσει κι όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται για πολλά νέα και δυνατά ξεκινήματα!!

13310622_10209635761235019_2767181359847034587_n

Η χαρακτηριστική της φωνή είναι αυτή που καθηλώνει  και με τη μουσική να είναι μία από τις μεγάλες της αγάπες.

Στο καμαρίνι της τραγουδίστριας με τον επιχειρηματία Τάκη Κούβα τον Θοδωρή Σταμόγιαννο και την μάνατζερ της Έλενη Καλατζή 

200

Εμείς την ρωτήσαμε στο καμαρίνι της για αυτή την συνεργασία και μας απάντησε πως όλα είναι σούπερ είναι πολύ ευχαριστημένη που είναι πάλι στο πλευρό του Βασίλη Τερλέγκα αφού είχαν και στο παρελθόν εξαιρετική συνεργασία. Βρίσκεται σε ένα στάδιο αναπροσαρμογής γεγονότων και καταστάσεων με καινούργια σχέδια και τραγούδια..

Εμείς μάθαμε μυστικά…. ότι μπαίνει στούντιο και ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό αφού μας εκμυστηρεύτηκε η μάνατζερ της Ελένη Καλατζή ότι το νέο της τραγούδι θα έχει πολύ δυνατή υπογραφή !!

1

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τα νεοτέρα όπως ακριβώς θα έρθουν αφού το κορίτσι μας έχει πάρει αποφάσεις και δείχνει πως είναι πλέον έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

2

Εμείς θα παρακολουθούμε τα πάντα από κοντά βλέποντας την εξέλιξη της καθώς θα είμαστε εδώ για να μάθουμε και σύντομα ποιανού υπογραφή θα έχει το κομμάτι που έρχεται αφού όπως μας είπαν θα ταρακουνήσει πολύ !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!