Έλενα Παπαρίζου: Είναι έγκυος τελικά ή όχι;

Τις φήμες για εγκυμοσύνη φούντωσε και η τελευταία συναυλία της Έλενας στην Τήνο.


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Έλενα Παπαρίζου και ο σύντροφός της, Ανδρέας Καψάλης. Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και αφού η πρόταση γάμου έχει γίνει, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να αποκτήσει παιδί.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η αγαπημένη  τραγουδίστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Έλενα και Ανδρέας δεν μιλούν προς το παρόν για το ευχάριστο γεγονός που συμβαίνει στη ζωή τους. “Είναι νωρίς ακόμη”, αναφέρει πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστριας. Τις φήμες για εγκυμοσύνη φούντωσε και η τελευταία συναυλία της Έλενας στην Τήνο. Αν και προσπάθησε να κρύψει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της με ένα φαρδύ T-shirt, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Και όταν στο τέλος της συναυλίας τη ρώτησαν αν είναι έγκυος, απάντησε με ένα αινιγματικό αλλά πλατύ χαμόγελο…

Τόσο η Έλενα Παπαρίζου όσο και ο Ανδρέας Καψάλης, σύμφωνα με το “ΛΟΙΠΟΝ”, είχαν εδώ και καιρό αποφασίσει πως είχε έρθει η ώρα ένα παιδί να συμπληρώσει την ευτυχία τους. Άλλωστε, βλέποντας πως η σχέση τους πηγαίνει μια χαρά, δεν είχαν κανένα λόγο να το καθυστερήσουν. Η τραγουδίστρια μάλιστα είχε δηλώσει σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της: “Έχω εντυπωσιαστεί και η ίδια με το πόσο έτοιμη νιώθω να αποκτήσω ένα παιδί. Το θέλω. Μου το βγάζει σίγουρα ο Ανδρέας. Ίσως να έχει να κάνει και με το γεγονός ότι έχω πατήσει τα 31”.

Φίλοι της ερμηνεύτριας δεν αποκλείουν το επόμενο διάστημα να μετακομίσει στη Σουηδία, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στη μητέρα της. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί εμπόδιο στη σχέση της με τον επιχειρηματία, μιας κι εκείνος θα μπορεί να την επισκέπτεται εκεί όποτε το επιθυμεί. Ένα δεύτερο σενάριο που συγκεντρώνει εξίσου πολλές πιθανότητες είναι να μετακομίσει η μητέρα της Έλενας στην Αθήνα.

Όσον αφορά τέλος το γάμο τους, όλες οι ημερομηνίες είναι ανά πάσα στιγμή ανοιχτές, αν και κανείς δεν αποκλείει το ζευγάρι να έχει ήδη παντρευτεί. Άλλωστε, όπως είχε δηλώσει και η Έλενα: “Μπορεί να μας τη δώσει και να παντρευτούμε ξαφνικά”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!