Ελευθερία Αρβανιτάκη: Μάγεψε στο Κάρνεγκι Χολ της Νέας Υόρκης

Δες βίντεο από την μεγάλη συναυλία της Ελληνίδας ερμηνεύτριας.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η μοναδική φωνή της κατάφεραν να γεμίσουν με ελληνικές μελωδίες το Κάρνεγκι Χολ της Νέας σε μια συναυλία που ταξίδεψε όσους την παρακολούθησαν χθες βράδυ.

2.804 θεατές δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν την Ελληνίδα ερμηνεύτρια που κέρδισε την εντυπώσεις για ακόμη μια φορά.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη παρουσίασε τα πιο γνωστά δικά της τραγούδια, αλλά και τραγούδια κορυφαίων συνθετών, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμμετείχε και ο αρμενικής καταγωγής σολίστας και συνθέτης Αρα Ντινκτζιάν.

«Απρόσμενα μαγική βραδιά, με μεγάλη συγκίνηση, πολύ δυνατή, με πολύ αγάπη, με ένα γεμάτο Κάρνεγκι Χολ» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η Ελευθερία Αρβανιτάκη μετά τη συναυλία της, συμπληρώνοντας: «Ήταν μια βραδιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ, γεμάτη βαθιά συναισθήματα».

Πρόκειται για «μια από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες ερμηνεύτριες που έχει το μοναδικό χάρισμα να ερμηνεύει ρεμπέτικη, παραδοσιακή, αλλά και σύγχρονη μουσική» έγραφε το επίσημο πρόγραμμα του Κάρνεγκι Χολ, που δόθηκε σε αμερικανικά ΜΜΕ και πολιτιστικούς φορείς της πόλης. Σημείωνε ακόμη ότι «η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει εξαιρετική ικανότητα να συνδυάζει διαφορετικά μουσικά είδη. Η φωνή της διαθέτει μια καθαρότητα και ένα συναισθηματικό βάθος που καταγράφεται βαθιά στην ψυχή κάθε ακροατή».

Με την παρουσία τους την τίμησαν ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Δημήτριος, οι διπλωματικές και προξενικές αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου, αξιωματούχοι δημοτικών υπηρεσιών της Νέας Υόρκης, στελέχη ελληνοαμερικανικών φορέων, καθώς και μέλη της αρμενικής και εβραϊκής κοινότητας.

Δες βίντεο από την συναυλία της Ελληνίδας ερμηνεύτριας:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!