Eκτός εαυτού η Τατιάνα Στεφανίδου στον αέρα της εκπομπής της Μια [βίντεο]

Δείτε όλα όσα έγιναν νωρίτερα στην εκπομπή της παρουσιάστριας!


Με αφορμή τον «μαξιλαροπόλεμο» που έγινε στο φινάλε του Παντελή Παντελίδη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, ο Νότης Σφακιανάκης ξέσπασε εναντίον του τραγουδιστή σε συνέντευξή του στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega και στον Χρήστο Νέζο. «Δεν το είδα, αλλά, για να καταλάβω… Εκεί που τραγουδάω μου πετάνε μαξιλάρια, καρέκλες; Είμαστε αναίσχυντοι, αμετροέπεια λέγεται αυτό! Σημαίνει χάνω την αίσθηση του ορίου», είπε χαρακτηριστικά και αποκάλεσε τον Παντελή Παντελίδη «παρακμή».

Οι δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη συζητήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην «Μία», λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής. Η Τατιάνα Στεφανίδου τόνισε πως όταν είχε προβληθεί για πρώτη φορά ο «μαξιλαροπόλεμος» στα media της είχε φανεί κι εκείνης ότι είχε χαθεί η αίσθηση του ορίου. Οι στενοί της συνεργάτες εξέφρασαν τις δικές του απόψεις για το θέμα, ωστόσο μετά από λίγα λεπτά η ένταση κορυφώθηκε. «Ο ρατσισμός είναι απέναντι στον Παντελίδη, ή ότι πήγαν κάποιοι εκεί και πέταξαν τα έπιπλα», είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια στον Σπύρο Σιγούρο και πρόσθεσε: «Είδες εσύ σε κανένα άλλο μαγαζί να παίρνουν τα έπιπλα και να τα πετούν στην πίστα».

«Ανατινάζεσαι κι εσύ και άλλοι παρουσιαστές με τον Παντελίδη», ήταν η αντίδραση του δημοσιογράφου.

«Εσύ το γενικεύεις γιατί σε συμφέρει Σπύρο μου. Πάρε δέκα πρόσφυγες από την Ομόνοια και δως τους τα μαξιλάρια γιατί δεν έχετε που να κοιμηθείτε… Το “εγώ πάω και τα σπάω με τα έπιπλα στην πίστα” είναι παρακμή σε μια εποχή που ο κόσμος πεινάει», αποκρίθηκε σε έντονο τόνο η Τατιάνα Στεφανίδου στη συνέχεια.

Μετά από λίγο τα «αίματα άναψαν» ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα η οικοδέσποινα της εκπομπής να σηκωθεί όρθια και να πει εξοργισμένη: «Η πρόκληση είναι πρόβλημα αυτήν την εποχή. Πρέπει να είσαι σεμνός και ταπεινός. Αν έχεις να ξοδέψεις μην το επιδεικνύεις. Αυτή είναι η άποψή μου».

Δείτε όλα όσα έγιναν στην εκπομπή στο βίντεο που ακολουθεί:



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!