Έκλεισε η συμφωνία: Στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς τελικά αποδέχτηκε την πρόταση του ΑΝΤ1 και θα βρίσκεται στο νέο σήριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, «Τρίχες».


Είναι γεγονός. Τι κι αν ακουγόντουσαν φήμες για το ΣΚΑΪ; Ο Νίκος Μουτσινάς τελικά αποδέχτηκε την πρόταση του ΑΝΤ1 και θα βρίσκεται στο νέο σήριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, «Τρίχες».

Η πρώτη συνάντηση έγινε και διαβάστηκε για πρώτη φορά έγινε ανάγνωση του σεναρίου. Το καστ της σειράς, έγινε σε γνωστό καφέ της Αθήνας. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του ομίλου ΑΝΤ1, έδωσε τέλος στις φήμες και επισημοποίησε την παρουσία του Νίκου Μουτσινά στην ομάδα.

«Συμβαίνει τώρα κάπου στην Αθήνα. 1η ανάγνωση σεναρίου για τη νέα σειρά Τρίχες του Αλέξανδρου Ρήγα, την οποία θα απολαύσουμε τη νέα σεζόν στον @ant1tv. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Βασιλική ΑνδρίτσουΝίκος ΜουτσινάςΧριστίνα ΘεοδωροπούλουΜαρία ΚατσανδρήΑντώνης Βλοντάκης,Τόνυ ΔημητρίουΠαρθένα ΧοροζίδουΣοφία ΜανωλάκουΠόπη ΧριστοδούλουΜάνος Ψιστάκης,Βασίλης ΜπαξεβάνηςΔημήτρης ΤσώκοςΧάρης Γιακουμάτος και ο Παύλος Κοντογιαννίδης#antennagrouprocks» έγραψε.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!