Eίναι γεγονός! Αυτό είναι το iPhone 6S & iPhone 6S Plus [εικόνες]

Η παρουσίαση τελείωσε πριν απο λίγο! Δείτε πρώτοι το επόμενο iPhone 6S που θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες στην ελληνική αγορά!


iPhone 6S και iPhone 6S Plus παρουσιάστηκαν σήμερα (Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου), ένα χρόνο ακριβώς μετά από την παρουσίαση των προηγούμενων μοντέλων (iPhone 6 / Plus). Μέσα σε αυτό το έτος η Apple βελτίωσε σε σημαντικά σημεία τις συσκευές, διατηρώντας την ίδια σχεδιαστική γραμμή, ενώ ταυτόχρονα πρόσθεσε νέα χαρακτηριστικά τα οποία αναλύουμε παρακάτω:

apple-iphone-6s-live-_2312

Tα iPhone 6S και iPhone 6S Plus διαθέτουν επεξεργαστή A9 με νέα αρχιτεκτονική που προσφέρει 70% ταχύτερες επιδόσεις CPU σε σχέση με τον Α8 και 90% καλύτερες επιδόσεις στην απόδοση γραφικών GPU.

apple-iphone-6s-live-_2097

Η οθόνη αφής είναι πλέον εξοπλισμένη με την τεχνολογία Force Touch. Σε αντίθεση με την τεχνολογία Force Touch του Apple Watch που είναι 2 βαθμίδων το Force Touch στο iPhone 6S/Plus είναι “3D” υποστηρίζοντας 3 επίπεδα ανάγνωσης της πίεσης του δακτύλου του χρήστη.

apple-iphone-6s-live-_1978

apple-iphone-6s-live-_1938-1

Η λειτουργία Force Touch είναι παρούσα όχι μόνο μέσα στις εφαρμογές αλλά και στα εξωτερικά εικονίδια των εφαρμογών τα οποία πλέον με μία πίεση μπορούν να δώσουν χρήσιμα shortcuts

apple-iphone-6s-live-_2083

Οι φίλοι της φωτογραφίας και της βιντεοσκόπησης θα έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν καθώς τα νέα iPhone 6S / Plus παρουσιάζονται σαφώς βελτιωμένα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα:

apple-iphone-6s-live-_2267

Αναβαθμισμένη οπίσθια κάμερα 12MPx με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4K και εμπρόσθια κάμερα 5MPx με υποστήριξη για selfie panoramas αλλά και slow-motion βίντεο. Παράλληλα, η Apple πρόσθεσε μία έξυπνη λειτουργία μέσω της οποίας η Retina οθόνη μπορεί να τριπλασιάσει τη φωτεινότητα της και να λειτουργήσει ως φλας για την εμπρόσθια κάμερα.

apple-iphone-6s-live-_2232

Πατώντας παρατεταμένα επάνω σε μία φωτογραφία που μόλις τραβήξατε με το νέο iPhone 6S / Plus, αυτή μπορεί να “ζωντανέψει”. Η λειτουργία την οποία η Apple ονομάζει Live Photos, ουσιαστικά καταγράφει μερικά δευτερόλεπτα κατά την απαθανάτιση της εικόνας και τα αποθηκεύει για αναπαραγωγή ως mini photo video.

Το σασί του iPhone 6S / Plus είναι από ενισχυμένο κράμα αλουμινίου (7000 Series aluminum), παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στο Apple Watch Sport για αποφυγή φαινομένων τύπου #Bendgate. Το νέο κράμα διαθέτει 60% περισσότερη αντοχή σε σχέση με το “απλό” αλουμίνιο ενώ ταυτόχρονα ζυγίζει μόλις το 1/3 του βάρους του ανοξείδωτου ατσαλιού.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε:

  • Βελτιωμένο Touch ID 2ης γενιάς με γρηγορότερη αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπώματος.
  • Νέο LTE chip για διπλασιασμό της ταχύτητας download στα 300Mbps.
  • Νέο NFC chip.

Διαθεσιμότητα iPhone 6S / Plus

apple-iphone-6s-live-_2362

Το iPhone 6S / Plus θα γίνει διαθέσιμο προς πώληση στις 25 Σεπτεμβρίου, με την Apple να στοχεύει συνολικά 130 χώρες και περισσότερους από 400 παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Οι προ-παραγγελίες για το iPhone 6S / Plus θα ξεκινήσουν στις 12 Σεπτεμβρίου.

iPhone 6S / Plus χωρητικότητες (GB) και τιμές

Η Apple δυστυχώς συνεχίζει να προσφέρει το iPhone 6S / Plus στα 16GB / 64GB / 128GB υποχρεώνοντας ουσιαστικά τους χρήστες που επιζητούν κάτι παραπάνω από το να εκτελούν/λαμβάνουν κλήσεις από το iPhone τους να αποκτήσουν το μοντέλο των 64GB καθώς τα 16GB κρίνονται πλέον ως ανεπαρκέστατα.

Τιμές πώλησης iPhone 6S / Plus (USA)

  • iPhone 6S 16GB – Τιμή: $199 (+2 έτη συμβόλαιο AT&T / Verizon / Sprint)
  • iPhone 6S 64GB – Τιμή: $299 (+2 έτη συμβόλαιο AT&T / Verizon / Sprint)
  • iPhone 6S 128GB – Τιμή: $399 (+2 έτη συμβόλαιο AT&T / Verizon / Sprint)
  • iPhone 6S Plus 16GB – Τιμή: $299 (+2 έτη συμβόλαιο  AT&T / Verizon / Sprint)
  • iPhone 6S Plus 64GB – Τιμή: $399 (+2 έτη συμβόλαιο  AT&T / Verizon / Sprint)
  • iPhone 6S Plus 128GB – Τιμή: $499 (+2 έτη συμβόλαιο  AT&T / Verizon / Sprint)

Όσον αφορά τις τιμές πώλησης του iPhone 6S / Plus στην Ελλάδα, αναμένουμε να διατηρηθούν στα ίδια επίπεδα, εκτός συγκλονιστικών αλλαγών στην ισοτιμία €/$.

Όσον αφορά το iOS 9, αυτό θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου.

apple-iphone-6s-live-_2368

 

Extras: Η Apple μειώνει τις τιμές του iCloud storage!

apple-iphone-6s-live-_2373

Το διαβάσαμε στο iphonehellas.gr.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!