Είναι σίγουρο οτι θα γίνετε ”Έξαλλοι” στο θέατρο Αθηνά με ατάκες, ερμηνείες μοναδικές και πολύ γέλιο


Σχεδόν πάντα, το μυστικό για μια ωραία παράσταση είναι οι ερμηνείες και φυσικά η παραγωγή και η σκηνοθεσία. Τα ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥ !!!!

Έξαλλη έγινα γιατί τα είχαν όλα αυτοί οι Έξαλλοι…

Να τονίσω παρακαλώ πως δεν θα πάτε να δείτε την παράσταση χωρίς κάτι για την ακράτεια … Δεν θα αντέξετε (αλήθεια το λέω όσο χρονών κι αν είσαι να φοράς κάτι) ….

Μια εκπληκτική νεανική σατιρική κωμωδία με LIVE μουσική του Γιώργου Γιαννακόπουλου ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους ηλικιακά εννοώ και ιδιαίτερα αυτούς που είναι φανατικοί των σόσιαλ μίντια… Θα πεθάνουν !!

Έξαλλους θα παρακολουθήσετε τους Γιώργο Γιαννακόπουλο με εξαιρετική ερμηνεία θα έλεγα αφού όση ώρα μιλάει εσύ κλαις από τα γέλια. Ύφος, κείμενα, γέλιο, και πολύ ΑΛΗΘΕΙΑ…

Εκπληκτικός και ο Ευθύμης Ζησάκης σε ρόλους που δεν φαντάζεσαι πόσο καλά τους έχει πάνω του ραμμένους. Μια ερμηνεία πολύ καλή με τόσο αλήθεια που το πρόσωπο του ζωγράφισε την κα΄θε του κίνηση.

Η θεά Σοφία Κουρτίδου σε ένα ρόλο πιο γραμμένο πάνω της δεν γίνεται. Από φωνή θεάρα και ερμηνεία μέχρι δακρύων σε μια κατάσταση που ήθελα να ανέβω μαζί της πάνω στην σκηνή γιατί μου θύμισε τον εαυτό μου.


Επίσης καταπληκτικός ακόμα και με το μαλλί το ξανθό μακρύ (θα κλάψετε) ο Instagrammer – You tuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης που μπορεί να έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο αλλά μας έδωσε να καταλάβουμε το απίστευτο χιούμορ του και την εκπληκτική σαρκαστική του διάθεση.

Η υπόθεση του έργου …
Τέσσερις νέοι άνθρωποι σατιρίζουν όλο το κοινωνικό, οικογενειακό και τηλεοπτικό τοπίο της σύγχρονης Ελλάδας υποδυόμενοι ανθρώπους της διπλανής πόρτας, και όχι μόνο, προκειμένου να ξεφύγουν από την πληκτική καθημερινότητα που τους έχει κάνει να περνάνε ώρες ατελείωτες πάνω από ένα κινητό χάνοντας κάθε διαπροσωπική επαφή!
Πώς και πού διασκεδάζει πια ο νεοέλληνας; Πώς φλερτάρει η νεολαία; Σε τι βαθμό επηρεάζουν τα social media τις διαπροσωπικές σχέσεις; Πόσο πολύ μετράει η εικόνα του σύγχρονου ανθρώπου; Πως μπορεί να συνδυαστεί η έντεχνη με την εμπορική μουσική σκηνή;


Τι έχει να μας δείξει η σημερινή τηλεόραση; Γιατί αυτοί οι τέσσερις ήρωες είναι «έξαλλοι» με τη σύγχρονη Ελλάδα;

Δεν έχετε ιδεα πόσες απαντήσεις θα πάρετε …. Όλες στην σκηνή του Θεάτρου Αθηνά το οποίο έχει και υπέροχη φιλοξενία!!

Όλα στην σκηνή με μια εκπληκτική μπάντα με LIVE μουσική

Κείμενα- Σκηνοθεσία:
Γιώργος Γιαννακόπουλος
Παίζουν (αλφαβητικά):
Γιώργος Γιαννακόπουλος
Ευθύμης Ζησάκης
Σοφία Κουρτίδου
Αλέξανδρος Κοψιάλης
Μουσικοί επί σκηνής:
Σπύρος Δαριβάκης (Κιθάρα)
Γιάννης Δήμας (Πλήκτρα)
Σακης Παπαδόπουλος (Drums)
Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει:
Σοφία Κουρτίδου
(Τους διασκευασμένους στίχους στο τραγούδι «Καμιά φορά» έχει γράψει η Σοφία Κουρτίδου)
Φωτογραφίες:
Πάνος Γιαννακόπουλος
Παραγωγή: Marossoulis Productions.

Οι φωτογραφίες για το άρθρο είναι απο το φωτογράφο μας Γιάννη Γκογκόπουλο



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!