“Αίγλης και κρίσης γωνία” | H Tζένη Χειλουδάκη ξαναχτυπά (Αποκλειστική συνέντευξη)

Διαβάστε αποκλειστικά τις πρώτες της δηλώσεις για το νέο βιβλίο στο Bizznews.gr!


Eίναι μια γυναίκα σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς. Όταν η μόδα και η showbiz είχαν ξεκάθαρο ρόλο στη καθημερινότητα όλων μας εκείνη φιγουράριζε σε εξώφυλλα, δεν δίσταζε να κάνει αντισυμβατικά τις επιλογές της και να απαντήσει σε κάθε επικριτή της με θάρρος και θράσος, θεωρώντας δεδομένο και αδιαμφισβήτητο δικαίωμα στη ζωή κάθε ανθρώπου να κάνει τις επιλογές του με απόλυτη ελευθερία και σεβασμό από τους γύρω σε μια εποχή που τα πρέπει και τα θέλω έπαιζαν σε τεντωμένο σκοινί για τους περισσότερους.

Για τα ίδια πάλευε και παλεύει φυσικά ως και σήμερα. Από μοντέλο και γυναίκα σύμβολο, επιλέγει κάποια στιγμή μετά από την ολοκλήρωση ενός κύκλου να φύγει, να απομονωθεί και να ηρεμήσει από τη δεκαετία και βάλε προβολής, δουλειάς και κόπωσης κυρίως ψυχικής. Η επιστροφή στην Αθήνα έρχεται λίγα χρόνια μετά και η πορεία της αρχίζει ξανά αλλά ταυτόχρονα συνέχιζεται σαν να μην διεκόπη και ποτέ. Και τώρα ξανά στα πάτρια εδάφη… με ζωή γεμάτη από φύση, οικογενειακές στιγμές και αγάπη.

Η συγγραφή ήταν δεδομένο με τόσες εικόνες και εμπειρίες και ήρθε σαν φυσικό αποτέλεσμα μιας γεμάτης ζωής.

Αυτή είναι η τέταρτη δημιουργία της με τίτλο “Αίγλης και Κρίσης γωνία“. Για τα προηγούμενα δεν θα μιλήσω γιατί πιστεύω οι περισσότεροι γνωρίζετε ήδη ότι εξαντλήθηκαν και ξανά – εξαντλήθηκαν και ξανά και ξανά…

Το περιμένατε πως και πως και εμείς φυσικά μαζί σας. Είναι τριλογία, το πρώτο μέρος ήδη κυκλοφορεί και αν δεν έχουν προλάβει να το φέρουν στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας το παίρνετε και μέσω ίντερνετ! Εκδοτικός Οίκος Πολύχρωμος Πλανήτης.

1176173_628851993840833_973938375_n

Και τώρα η έκπληξη μας για σας! Η Τζένη Χειλουδάκη σχολιάζει για πρώτη φορά το βιβλίο της αποκλειστικά στο Bizznews.gr !!!

Είναι το πρώτο μέρος της τριλογίας και ήδη γίνεται ένας ευχάριστος πανικός με το νέο σου βιβλίο. Πως νιώθεις και που πιστεύεις πως οφείλεται τόσο η επιτυχία σου και συγγραφικά όσο και η αγάπη του κόσμου που κάθε φορά τρέχει στην κυριολεξία να προμηθευτεί κάθε έργο σου!

Εδω έχω θέμα…… δεν είναι τόσο εύκολη απάντηση……θεωρώ ότι έχω οπαδούς και φολοουερς αλλά και πολλούς επικριτές…..κάποιοι θα αγοράσουν το βιβλίο γιατί πραγματικά με στηρίζουν και με συμπαθούν έτσι επιθυμούν να μάθουν τις περιπέτειες μου κάποιοι άλλοι λατρεύουν την κλειδαρότρυπα και το ροζαλί χρώμα….όμως σε αυτή την τριλογία οι περισσότεροι θα αλλάξουν στρατόπεδο η…….θα με αγαπήσουν πιοτερο……

Από τη μια η Kρήτη, η νέα ζωή και από την άλλη μια από τις πιο πετυχημένες συγγραφείς πια και μια γυναίκα σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής. Αντίθετα στο μυαλό πολλών όπως και η έννοια στις λέξεις του νέου τίτλου του βιβλίου σου, Αίγλη και κρίση. Πως συνδυάζεις αυτές τις αντιθέσεις και τη νέα ζωή; Tελικά η Αίγλη έφταιξε ή η κρίση;

Έφταιξε το τέρας που κρύβεται μέσα μου και που του επέτρεπα να νικά…μέσα στην κρίση που βίωσα έχω την ομορφότερη χλιδή και αίγλη της ζωής μου….αντιθέτως την εποχή της αίγλης ήμουν ένα φτωχό, μοναχικό και δυστυχισμένο πλάσμα……..το ρεζουμέ;;; Κανένας όμορφος άνθρωπος δεν μοιάζει με μοντέλο, οτι κοροιδεύεις το λούζεσαι και πρόσεξε το κάρμα γιατί είναι γκραντέ πουτάνα….

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!