Ευτυχία Μελή: «Δούλευα ως καθαρίστρια για καλλιτέχνες στην Αμερική»- «Η Αγκιλέρα έδινε 30 ευρώ την ώρα και φιλοδώρημα»


Η Ευτυχία Μελή την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας» έχει γεννηθεί στην Αμερική, όπου έχει δουλέψει, σπουδάσει κι έχει κάνει πολλές δουλειές χωρίς να αισθάνεται απολύτως καμία ντροπή. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει εργαστεί ως καθαρίστρια σε σπίτια διασήμων.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δούλευα σαν προσωπική βοηθός για καλλιτέχνες. Για κάποιους έχω υπογράψει και δεν μπορώ να τους πω. Ήμουν και καθαρίστρια, αλλά εκεί πληρώνεσαι πάρα πολλά λεφτά. Έφτασα και 400 ευρώ την ημέρα να βγάζω καθαρίζοντας. Δεν πολύ ντρέπομαι να το λέω. Ήμουν πολύ τυχερή, οι γονείς μου πήγαν ως μετανάστες, γνωρίστηκαν εκεί κι εκεί γέννησαν τα παιδιά τους. Έχω την αμερικανική υπηκοότητα και το εκμεταλλεύτηκα».

Μιλώντας για κάποιες σταρ στις οποίες έχει δουλέψει…μας άφησε με το στόμα ανοιχτό λέγοντας: «Η Αγκιλέρα ήταν πολύ καλή και γενναιόδωρη. Έδινε 30 ευρώ την ώρα και φιλοδώρημα. Και η Πάμελα Άντερσον ήταν γενναιόδωρη! Μιλάμε για πριν από 20 χρόνια όμως που τα λεφτά είχαν άλλη αξία».

«Ήμουν πολύ τυχερή» αποκάλυψε σε σχέση με την εργασία της στο χώρο του θεάματος. «Πιο απαιτητικοί ήταν οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες που έχω δουλέψει στην Αμερική. Αλλά η πιο όμορφη εμπειρία μου ήταν που δούλεψα δύο χρόνια με τον Έβαν Σπηλιωτόπουλο, που είναι από τους πιο επιτυχημένους σεναριογράφους της Αμερικής και είχα πάει και δούλεψα μαζί του στη Βουδαπέστη στον Ηρακλή» υπογράμμισε.

Ευτυχία Μελή: «Πρέπει να μάθω να φέρομαι λίγο πιο καλά στον εαυτό μου, δίνω τόσα στα ζώα που αρχίζω και στερούμαι εγώ»

Ο λόγος που επέστρεψε στην Ελλάδα ήταν γιατί «έχασα τον μπαμπά μου και ήρθα να βοηθήσω την οικογένειά μου, τη μητέρα και την αδερφή μου και έμπλεξα με τα αδέσποτα. Έχω νοικιάζει έναν χώρο στο Λαγονήσι και μαζεύω άρρωστα ζωάκια. Τα πάω εγώ στον κτηνίατρο». Στη συνέχεια αναφέρθηκε για το πώς απέκτησε ένα σκύλο που φιλοξενεί στο σπίτι της. «Πρέπει να μάθω να φέρομαι λίγο πιο καλά στον εαυτό μου, δίνω τόσα στα ζώα που αρχίζω και στερούμαι εγώ» τόνισε.

«Ποτέ δεν θα ήμουν μ’ έναν σύντροφο που δεν αγαπάει τα ζώα. Ταΐζω την ημέρα 120 γάτες. Δεν έχω τα συναισθήματα που θα έπρεπε να έχω για να έχω σύντροφο. Ίσως μεγάλωσα. Νιώθω τόση ευτυχία στο να βοηθάω τα ζώα που με έχουν ανάγκη, που είμαι καλυμμένη. Μήπως δεν έχω βρει τον σωστό άνθρωπο που να με έχει εμπνεύσει» κατέληξε η Ευτυχία Μελή.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!