Έφυγε απο τη ζωή η μητέρα του Νίκου Μουτσινά

Σοκαρισμένος ο γνωστός παρουσιαστής.


Η Φρόσω Ιστάνκο, που καμάρωνε συνεχώς για το γιο της και βρισκόταν πάντα δίπλα του στις πρεμιέρες του, φροντίζοντας να διώξει μακριά το άγχος και τις ανασφάλειές του, αντιμετώπιζε εδώ και αρκετό καιρό σοβαρό πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα η ίδια έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

froso instanko

Δίπλα της φυσικά όλο αυτό το διάστημα ο πολυαγαπημένος της γιος που προσπαθούσε να της δώσει κουράγιο και να την κάνει συνεχώς να χαμογελά, κρύβοντας καλά τη θλίψη και τη στενοχώρια του. Αυτός μάλιστα ήταν ο κυριότερος λόγος που η πολυαναμενόμενη περιοδεία του δεν είχε ακόμα ξεκινήσει.

Η Φρόσω Ιστάνκο το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο νοσοκομείο και όλοι πίστευαν πως θα τα καταφέρει. Χτες το βράδυ όμως παρουσιάστηκαν επιπλοκές, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και τη διασωλήνωσαν, ώσπου έφυγε από ανακοπή, βυθίζοντας το μοναχοπαίδι της στη θλίψη και τη στενοχώρια.

frosw instanko

Η κα Φρόσω έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση στην παράσταση « Ο κ. Παπαπαναγιωτοπουλάκης» και μίλησε με τα πιο ωραία λόγια για το γιο της, αποκαλύπτοντας στις κάμερες την επιθυμία της.

«Τι περιμένω τώρα από τον Νίκο; Να παντρευτεί και να κάνει ένα παιδί. Η μαμά του περιμένει εγγόνι τώρα. Τα χρόνια πέρασαν και όσο μπορώ θέλω να βοηθήσω»

Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή στου Παπάγου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!