Editorial | Εντάξει τα σηκώσατε τα νούμερα;!

Ο κόσμος του Παντελίδη εναντίον όλων!


Δεν το βλέπεις και δεν το ζεις συχνά αυτό που συμβαίνει με τον Παντελή Παντελίδη. Αν δεν έχετε βρεθεί σε μαγαζί που εμφανίζεται δεν καταλαβαίνετε τι εννοώ… Αν δεν έχετε έρθει σε επαφή με τους θαυμαστές του, για να βιώσετε το πόσο τον θαυμάζουν και τον σέβονται, δεν θα καταλάβετε τι νιώθει ο κόσμος που τον ακολουθεί.

Από το ξεκίνημα του υπήρχαν αντιδράσεις κακίες και στοχευμένα σχόλια με σκοπό να πλήξουν την εικόνα του πιο αγαπημένου τα τελευταία δύο χρόνια καλλιτέχνη στην χώρα. Δεν τα κατάφεραν και νομίζω λογικό , μιας και όπως είναι γνωστό – αλλά από κάποιους ακόμα μάλλον όχι κατανοητό- ο κόσμος ανεβάζει και κατεβάζει, ο ίδιος ο κόσμος δημιουργεί μόδα και αποθεώνει και ο κόσμος είναι που στην τελική  ενδιαφέρει κιόλας τα ΜΜΕ για ευνόητους λόγους.

Τα σχόλια του Ρήγα και του Ζαχαράτου για την μίμηση (αποτυχημένη εντελώς αν με ρωτάτε) του Λευτέρη Ελευθερίου, ήταν εντελώς άστοχα και άκυρα. Δύο άνθρωποι που έχουν μάλιστα δεχτεί άπειρες κακές και εντελώς ΄’αδικες κριτικές πυροβολούν έναν νεαρό και άκρως επιτυχημένο καλλιτέχνη όταν μάλιστα η δουλειά τους σε αυτές τις καρέκλες είναι εντελώς άλλη. Αυτοί οι  άνθρωποι όπως και κάθε κριτής σε κάθε επιτροπή, θα πρέπει να καταλάβουν πως βρίσκονται για να κρίνουν τον καλλιτέχνη που διαγωνίζεται και όχι τον καλλιτέχνη που πέφτει στο τρυπάκι της μίμησης!

Mια κριτική γεμάτη κακία, χωρίς όρια, φουλ στο κόμπλεξ. Αδικαιολόγητη από κάποιους… δικαιολογημένη απόλυτα με το δικό μου σκεπτικό.

Και εξηγώ…

Μια εβδομάδα με σχόλια για το THE Voice και το νέο show του Mega JUST THE TWO OF US... κάπως έπρεπε να ασχοληθεί και ο κόσμος μαζί τους και αυτή την Κυριακή. Ήξεραν πολύ καλά από την περασμένη εβδομάδα πως θα είχαν θέμα και δεν ήταν καθόλου τυχαία και η κλήρωση στο μπάζερ… Ο Παντελής πουλάει και δεν εμφανίζεται για να τον πουλήσουν οπότε χρησιμοποίησαν τον πιο έξυπνο τρόπο.

Τα σχόλια στα social media φυσικά έδιναν και έπαιρναν με τον κόσμο να παθαίνει σοκ με την εν λόγω κριτική. “Τον αγαπάμε και δεν μας ακουμπάνε “  έγραφαν οι φανς του Παντελή.

Εκείνος για ακόμα μια φορά αδιαφορεί και απαντά με νέα κομμάτια μιας και σήμερα όπως ανακοινώθηκε μπαίνει στο στούντιο και ετοιμάζει τα νέα του τραγούδια  σαν σωστός καλλιτέχνης. Τρέχει πυρετωδώς και για τις εμφανίσεις που ξεκινούν στις 25 Απριλίου με τον Γιάννη Πλούταρχο.  Η φωτογραφία που ανέβασα σαν κεντρική του κειμένου δεν είναι τυχαία…

Αναμένεται ακόμα μεγαλύτερος πανικός από τους θαυμαστές του σε αυτή την πρεμιέρα.

Παραπάνω μπορείτε να δείτε την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη για την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. 

Είναι τρομερό πως μέσα από τη δουλειά του και το χαμόγελο του αυτό το παιδί απαντάει και προχωράει. Το λέει και στην παραπάνω συνέντευξη και το πιστεύω πως τελικά αυτό το τραγούδι δεν είναι τυχαίο… είναι η φιλοσοφία του, η δική του λέξη, το δικό του μότο… Γίνεται! Θέλουν δεν θέλουν κάποιοι… και  θα συνεχίσει να  Γίνεται για πολύ ακόμα όπως όλα δείχνουν….



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!