”Έχω καεί από ”φίλες” μου”

Η Ελένη Πετρουλάκη ξεσπά


Η Ελένη Πετρουλάκη παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση με τον σύζυγό της, Ίλια Ίβιτς, τη Ρούλα Κορομηλά αλλά και τις «φίλες» που της έσκαψαν το λάκκο.

Έχεις καεί από «φίλες»;

Αν έχω καεί; Πάρα πολύ. Έχω καεί από ανθρώπους που έχω βοηθήσει και ισχύει το ρητό του Ηράκλειτου που λέει «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος». Στις φιλικές μου σχέσεις αλλά και στη δουλειά τα άτομα που έχω βοηθήσει μου έχουν σκάψει το μεγαλύτερο λάκκο. Επειδή εγώ δεν κάνω κακό πίστευα ότι το ίδιο κάνει και ο υπόλοιπος κόσμος, αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι… κι αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις. Παλαιότερα, το σπίτι μου ήταν ανοιχτό για όλο τον κόσμο, τώρα πια είναι για συγκεκριμένα άτομα. Έχω γίνει πιο επιφυλακτική.

Μετά από 20 χρόνια είσαι ακόμα ερωτευμένη με τον Ίλια;

Ευτυχώς που υπάρχει ο Ίλια! Ο έρωτας περνάει, υπάρχουν συναισθήματα πιο ουσιαστικά, υπάρχει αγάπη. Τρέμεις κάθε ώρα και στιγμή μην πάθει τίποτα γιατί είναι η οικογένειά σου, και έχεις τέσσερα παιδιά μαζί του.

Έχεις περάσει κρίση στη σχέση σου;

Όποιος είναι χρόνια με έναν άνθρωπο και λέει ότι δεν έχει τσακωθεί ποτέ… λέει ψέματα! Από 40 κύματα περνά η σχέση. Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει τέλειος γάμος και τέλεια οικογένεια. Όλοι τραβάμε κουπί! Το πιο εύκολο πράγμα είναι να χωρίσεις, αλλά όταν έχεις παιδιά και οικογένεια πρέπει να το παλέψεις. Είναι δύσκολο να βρεις χρόνο για τη σχέση σου όταν έχεις παιδιά, γιατί ακόμα και ένα ταξίδι να θέλεις να πας πρέπει να το οργανώσεις πολύ πιο νωρίς. Με τον Ίλια συναντιόμαστε τα… βράδια όταν οι μικρές κοιμούνται.

Πώς είναι ο Ίλια ως μπαμπάς;

Θα έλεγα ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Έχει περισσότερη υπομονή από μένα. Τα κορίτσια έχουν καλή σχέση με τον μπαμπά τους. Εγώ είμαι η κακιά! Αν και κάνει τον σκληρό… δεν είναι μπροστά στις κόρες του!

Πρώτη σου τηλεοπτική εμφάνιση στον «Πρωινό καφέ» με τη Ρούλα Κορομηλά. Τι γεύση σού έχει αφήσει εκείνη η εποχή;

Αν δεν ήταν η Ρούλα δεν θα είχα κάνει τίποτα. Εκείνη ήταν που είχε πείσει τότε τον διευθυντή ενός τηλεοπτικού περιοδικού να κάνω το πρώτο μου εξώφυλλο. Μπορεί να μη μιλάμε συχνά αλλά την εκτιμάω πολύ σαν άνθρωπο. Άτομα που με έχουν βοηθήσει δεν τα ξεχνώ ποτέ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!