Έχει μειωμένη διάθεση για σεξ;

Οι βασικές αιτίες ο σύντροφός σου δεν έχει διάθεση για σεξ…


Οι βασικές αιτίες ο σύντροφός σου δεν έχει διάθεση για σεξ…

Κι όμως, αντίθετα από αυτό που πιστεύουμε,οι άντρες δεν έχουν κάθε στιγμή της ημέρας διάθεση για ερωτικά παιχνίδια! Οι σεξουαλικές τους επιδόσεις εξαρτώνται από ένα σύνολο παραγόντων που άλλοτε ρίχνουν και άλλοτε εκτοξεύουν τη σεξουαλική τους διάθεση.

Αυτά είναι τα 4 βασικότερα αίτια που μπορεί να του ρίξουν τη λίμπιντο:

#1 Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια…

Οι ανθυγιεινές συνήθειες όπως το αλκοόλ, η κακή διατροφή, η μηδενική σωματική άσκηση είναι βασικοί παράγοντες που μπορεί να βλάψουν την ερωτική ζωή του συντρόφου σου, μιας και η καλή φυσική κατάσταση είναι απαραίτητη ώστε να άνδρας να μπορεί να αποδώσει σεξουαλικά.

#2 Φασαρία την ώρα του σεξ:

Αν μένεις πάνω από την Αλεξάνδρας είναι κακά τα νέα, αφού μελέτες έχουν δείξει ότι αρκετοί άνδρες δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν στη σεξουαλική πράξη εάν κάποιος έντονος θόρυβος τους αποσπά την προσοχή.

#3 Η… αδύναμη λεκάνη:

Τελικά ίσως να είμαστε προικισμένες όσες έχουμε μεγάλη λεκάνη, αφού έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι αδύναμοι μύες στην περιοχή της λεκάνης στους άντρες δυσκολεύουν τη στύση. Ξεκινήστε μαζί τις ασκήσεις Kegel για… μαραθώνιο στο κρεβάτι!

#4 Το στρες:

Η αιτία για τα περισσότερα προβλήματα του σύγχρονου ανθρώπου είναι μεγάλος εχθρός και της σεξουαλικής διάθεσης των αντρών! Το στρες επηρεάζει το λεγόμενο συμπαθητικό νευρικό σύστημα, με αποτέλεσμα να είναι δυσκολότερο να επιτευχθεί ή να κρατήσει η στύση.

πηγή:Faysbook.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!