DWTS 5: Όλο το παρασκήνιο, οι συμμετοχές και το τρειλερ

Παίχτες απο το παρελθόν στην τελική ευθεία για την μεγάλη πρεμιέρα.


H Δούκισσα Νομικού, ο Γιάννης Λάτσιος, η Γκαλένα Βελίκοβα και ο Αλέξης Κωστάλας, έγιναν πρωταγωνιστές της ταινίας του 1940, για τις ανάγκες του νέου τρέιλερ ενώ από χθες έχουν διαρρεύσει και κάποια από τα ονόματα των παικτών. Αν και από τις εγκαταστάσεις του σταθμού πέρασαν πάνω από πενήντα επώνυμα πρόσωπα, φαίνεται ότι κάποιοι από αυτούς έχουν κλειδώσει.

Η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά, που παίζει και στην καινούργια καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές», η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού, η πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και νυν προπονήτρια Μορφούλα Ντώνα και η ηθοποιός Θάλεια Προκοπίου, είναι οι κυρίες που θα φορέσουν τα κορμάκια τους και θα βγουν στη σκηνή του τάλεντ σόου. Όσον αφορά στους άντρες; Μέχρι τώρα έχουν συμφωνήσει οι τραγουδιστές Θάνος Πετρέλης και Τριαντάφυλλος και οι ηθοποιοί Θανάσης Βισκαδουράκης και Χρήστος Σπανός.

Ωστόσο επειδή τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν αποφασίσει ότι θα διαγωνιστούν 14 πρόσωπα, τις επόμενες ημέρες θα κλείσουν οριστικά και ποιοι θα είναι οι τέσσερις που θα συμπληρώσουν την ομάδα αλλά και το αν ο Ησαϊας Ματιάμπα θα παρουσιάσει τα backstage. Το μόνο που ευελπιστούμε είναι να υπάρξει κάποια έκπληξη-αλλαγή γιατί τα μέχρι τώρα ονόματα δεν είναι και δυνατά χαρτιά!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!