Dua Lipa: Περιμένουμε το φθινόπωρο, μόνο και μόνο για να φορέσουμε το effortlessly chic look της


Με έχει κάνει να λατρεύω το extravagant. Όχι ότι χρειαζόταν και ιδιαίτερη προσπάθεια για να συμβεί κάτι τέτοιο. Την ίδια στιγμή με έχει πείσει και για την αξία του minimal. Οι εμφανίσεις της Dua Lipa, statement αλλά και πιο basic, με αφήνουν πάντα με το στόμα ανοιχτό. Αυτό θέλει ταλέντο! Είτε φοράει ένα naker dress με glitter από την κορυφή ως τα νύχια – βλέπε την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της Barbie στο Los Angeles – είτε ένα denim σορτς με ένα φαρδύ πουκάμισο, μαγνητίζει πάντα την προσοχή πάνω της.

Την περασμένη Παρασκευή, 21 Ιουλίου, η Dua Lipa εθεάθη από τους παπαράτσι να βγαίνει από το Chiltern Firehouse, ένα luxury ξενοδοχείο στην καρδιά του Λονδίνου. Το look της ήταν minimal αλλά εξαιρετικά κομψό μέσα στην απλότητά του. Αποτελούνταν από ένα λευκό πουκάμισο, ένα denim παντελόνι σε mom γραμμή και μια μαύρη shoulder bag. Ακόμα και το μακιγιάζ της ήταν minimal, σχεδόν φυσικό. Ελάχιστη μάσκαρα στις άνω βλεφαρίδες και ένα gloss στο φυσικό ροζ χρώμα των χειλιών. 

Photo by Ricky Vigil M /Justin E Palmer/GC Images

Το look απογείωνε η επιλογή των παπουτσιών: Ο λόγος για τα νέα Tabi flats, με την υπογραφή του διάσημου brand Maison Margiela. Το συγκεκριμένο, δερμάτινο σχέδιο ισορροπεί τέλεια μεταξύ των ballet flats και των Mary Janes και όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει πολύ την σεζόν που έρχεται.

Προφανώς το Λονδίνο δεν έχει να αντιμετωπίσει τις θερμοκρασίες που ψήνουν την Ελλάδα αυτές τις ημέρες, για αυτό και η Dua Lipa μπορεί να κάνει τέτοιες επιλογές σε παπούτσια. Θυμίζω πως την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε έξω από κατάστημα της Bottega Veneta φορώντας knee-high, δερμάτινες μπότες. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την φάση είναι να απολαμβάνουμε τις εμφανίσεις της και να κρατάμε σημειώσεις, ώστε να ξέρουμε τι θα φορέσουμε από Οκτώβρη.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Theo Wargo/Getty Images for Karl Lagerfeld

 



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!