Δούκισσα Νομικού: Στα χνάρια της Ζέτας Μακρυπούλια…και στο θέατρο!

Παράλληλα βήματα!


Τελικά, η Δούκισσα Νομικού δεν πρόκειται να αποφύγει, όσο και αν το επιθυμεί τη σύγκριση με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Το επόμενο βήμα της Δούκισσας την θέλει πρωταγωνίστρια στο Παλλάς που αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί η Ζέτα στο έργο «Sugar». Με το που τελειώνουν οι παραστάσεις του μιούζικαλ ξεκινάει το νέο έργο της Σοφίας Σπυράτου «Τρωικός Πόλεμος». Εκεί η Δούκισσα Νομικού θα υποδυθεί την ωραία Ελένη.

Πρόκειται για ένα υπέρ-θέαμα για παιδιά με 25 άτομα θίασο- ανάμεσα τους ο Μάξιμος Μουμούρης και ο Τάσος Νούσιας- ηθοποιούς χορευτές και ζωντανή ορχήστρα που ετοιμάζει η Ελληνική Θεαμάτων. Μια θεαματική παράσταση σε κείμενο του Στρατή Πασχάλη και σκηνικά του Μανώλη Παντελιδάκη που αφηγείται όλο τον μύθο του Τρωικού πολέμου. Από το μήλο της Έριδας μέχρι τον Δούρειο Ίππο.

Εκεί η Δούκισσα θα χρειασθεί να μας πείσει ότι έχει υποκριτικές ικανότητες αφού ο ρόλος της ωραίας Ελένης σύμφωνα με τη σκηνοθέτη είναι αρκετά απαιτητικός και δύσκολος. Επίσης, θα χρειασθεί και πάλι να απαντήσει σε ερωτήσεις που θα την συγκρίνουν με τη Ζέτα αυτή τη φορά όμως ως ηθοποιό και όχι ως παρουσιάστρια του Dancing. Η πρεμιέρα της παράστασης έχει ορισθεί για τα μέσα Ιανουαρίου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!