Η Δούκισσα Νομικού μαζί με τους γονείς της στην πρεμιέρα του έργου που πρωταγωνιστεί

Κινηματογραφικό ντεπούτο για τον όμορφη Δούκισσα.


Το ντεμπούτο της στο σινεμά κάνει η Δούκισσα Νομικού με τη συμμετοχή στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου«Λιμουζίνα», η οποία βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη. Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας δόθηκε χτες στον κινηματογράφο «Νιρβάνα» παρουσία πρωταγωνιστών, σκηνοθέτη και εκπροσώπων της ελληνικής showbiz, όπως Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιάννης Λάτσιος, Ντορέττα Παπαδημητρίου κ.ά, με την παρουσιάστρια του Dancing with the stars να κλέβει τις εντυπώσεις!

Από το πλευρό της Δούκισσας, σ’ αυτή τη σημαντική στιγμή, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς της, Νίκος και Ούρσουλα Νομικού. Και φυσικά για άλλη μια φορά ήταν αδύνατο να μην παρατηρήσει κανείς την εκπληκτική ομοιότητα της Δούκισσας με τη επίσης στιλάτη μητέρα της!

Οι σχέσεις της παρουσιάστριας- και πλέον ηθοποιού- με την οικογένειά της ήταν πάντα πολύ στενές και ειδικά με τη μητέρα της. Σε παλαιότερη κοινή τους συνέντευξή(στο Hello), η Δούκισσα είχε δηλώσει: «Μαμάκα μου! Εάν αρχίσω να μιλάω κι εγώ για σένα θα μας πάρουν τα ζουμιά! Για μένα η μητέρα μου είναι το πρότυπό μου. Είναι η «αφανής ηρωίδα» της οικογένειάς μας.»



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!