Δώρο αξίας 50.000 δολαρίων

Η σχέση τους καλά κρατεί αν και η ξανθιά bisexual ηθοποιός είχε τονίσει σε μια συνέντευξη της τη δυσκολία του να ζεις συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι και ταυτόχρονα να έχεις σχέση.


Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας The Rum Diary. Την εποχή εκείνη ο Johnny Depp ανακοίνωσε ότι χωρίζει από την επί πολλά χρόνια σύντροφο του, Vanessa Paradis. Τυχαίο; Προφανώς όχι. Είναι καταγεγραμμένο στην ιστορία. Μετά από λίγο καιρό, ο Johnny Depp άρχισε να βγαίνει με την Amber Heard. Από τότε, η σχέση τους καλά κρατεί αν και η ξανθιά bisexual ηθοποιός είχε τονίσει σε μια συνέντευξη της τη δυσκολία του να ζεις συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι και ταυτόχρονα να έχεις σχέση. «Αν κάποιος είναι μαζί σου και μετά τη δεύτερη ταινία, τότε μάλλον είναι καλός και αξίζει τον κόπο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Φέτος, η Amber πρέπει να ήταν, πάντως, πολύ καλό κορίτσι, αφού έλαβε ένα πολύ μεγάλο δώρο για τα Χριστούγεννα. Ο πρωταγωνιστής του The Lone Ranger την αντάμοιψε με ένα δώρο αξίας 50.000 δολαρίων. Αυτόπτης μάρτυρας αποκάλυψε ότι είδε τον Depp να αγοράζει ένα ζευγάρι υπέροχα, διαμαντένια σκουλαρίκια Neil Lane δύο καρατίων, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Ο large ηθοποιός σκέφτηκε να τα κάνει σετ με ένα διαμαντένιο μενταγιόν.

Αν θεωρήσουμε ότι το υψηλής αξίας και ποιότητας δώρο του στην καλή του αποτελεί βαρόμετρο για τη σχέση τους, τότε θα λέγαμε ότι τα παιδιά πάνε καλά και είναι ευτυχισμένα.

Πηγή: peoplegreece.com



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!