Δώρα Παντέλη για Γιάννη Ξανθόπουλο: «Πήγα και τον είδα την ημέρα που έγινε το τροχαίο»


Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα (28/4) η Δώρα Παντέλη. Μεταξύ άλλων η αθλητικογράφος, που φέτος συμμετέχει στο J2US, μίλησε και για τον Γιάννη Ξανθόπουλο, ο οποίος ήταν αρχικά ο παρτενέρ της.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποχώρησε από το show, έπειτα από το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη την Τρίτη 12 Μαρτίου. Από το τροχαίο έχασε την ζωή του ο συνοδηγός του δεύτερου οχήματος, ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά.

«Έχω λίγο καιρό να μιλήσω μαζί του γιατί ήθελα να του δώσω τον χώρο του, να το διαχειριστεί όλο αυτό. Ήταν μια κατάσταση για όλους μας στο J2US, όχι μόνο για μένα που ήταν ο παρτενέρ μου, με την οποία σοκαριστήκαμε. Ήταν κάτι από το οποίο την επόμενη ημέρα δεν είχαμε όρεξη για τίποτα. Με αυτό που έγινε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Δεν ξέραμε εάν έπρεπε να επικοινωνήσουμε με τον Γιάννη», ανέφερε αρχικά η Δώρα Παντέλη.

Επίσης, η δημοσιογράφος είπε ότι: «Εγώ πήγα και τον είδα τον Γιάννη την ημέρα που συνέβη αυτό. Μιλήσαμε και αποφάσισα να του δώσω τον χώρο του για να το διαχειριστεί γιατί είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση που κανένας από εμάς δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια αυτού του παιδιού. Με την έννοια του να δει πώς μπορεί να το διαχειριστεί και τι πρέπει να γίνει».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!