Δολοφονία στην Ηλεία: Η στιγμή που η 11χρονη επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του δράστη – Νέο ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο


Νέο ντοκουμέντο από την φρικτή υπόθεση της δολοφονίας της 11χρονης στην Ηλεία, φέρνει στο φως το enikos.gr. Στο βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής, καταγράφεται η στιγμή που -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.- η 11χρονη μπαίνει στο αυτοκίνητο του θείου της και καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της, το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Είναι οι τελευταίες στιγμές της άτυχης ανήλικης, η οποία διακρίνεται στις εικόνες να περπατάει μόνη της στον δρόμο, στο χωριό Μυρτιά της Ηλείας, όταν κάποια στιγμή βλέπει μπροστά της το αυτοκίνητο του 37χρονου δράστη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο θείος της προσφέρθηκε να την πάει δήθεν στον παππού της και το παιδί, ανυποψίαστο, καταγράφεται στο βίντεο να τρέχει στην απέναντι πλευρά του δρόμου και να επιβιβάζεται στο όχημά του. Οι προθέσεις του δράστη όμως, ήταν άλλες…

«Της είπα να την πάω στο σπίτι του παππού της και αυτή δέχθηκε. Όταν όμως απομακρυνθήκαμε, άρχισε να ανησυχεί και με ρωτούσε πού πάμε. Μου έλεγε “έχουμε περάσει το σπίτι του παππού, είναι μακριά, πού πάμε;”. Εγώ τότε σταμάτησα το αυτοκίνητο και της είπα ότι θέλω να συνευρεθούμε ερωτικά γιατί μου αρέσει πολύ. Αυτή αντέδρασε και μου είπε ότι αν δεν την αφήσω να φύγει, θα το πει στον μπαμπά της και την μαμά της. Εγώ τότε θόλωσα και φοβήθηκα», φέρεται να παραδέχτηκε με κυνικό τρόπο ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης στους αστυνομικούς, όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr.

«Πήρα ένα κατσαβίδι που είχα στην πόρτα του αυτοκινήτου και άρχισα να την χτυπάω στον λαιμό. Έβγαλα το πτώμα της έξω και το πέταξα σε χωράφια ενώ το κατσαβίδι το πέταξα σε έναν βάλτο. Δεν την βίασα» υποστήριξε ο δολοφόνος της ανήλικης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο δράστης χτύπησε με κατσαβίδι την Βασιλική σε όλο το σώμα της και στα ζωτικά όργανα, κυρίως σε σπλήνα και καρδιά, ενώ δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση πριν από την δολοφονία. Στη συνέχεια, πέταξε το άψυχο σώμα του παιδιού σε χωράφι.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!