Δολοφονία Λυγγερίδη: Επεισοδιακή η σύλληψη ενός 22χρονου – Χτύπησε αστυνομικό στο κεφάλι με γκλοπ


Άκρως επεισοδιακή ήταν μία από τις συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης κατά της οπαδικής βίας, που συνδέεται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Σύμφωνα με τον ANT1, γύρω στις 5 το πρωί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετέβησαν στην Νίκαια για να περάσουν χειροπέδες σε έναν 22χρονο. Πρόκειται για έναν νεαρό που είχε προσαχθεί τον περασμένο Δεκέμβριο μετά τα επεισόδια που έγιναν έξω από το κλειστό γήπεδο στου Ρέντη.

Με το που έφτασαν στην πόρτα και πριν καλά καλά προλάβουν να χτυπήσουν και να δηλώσουν την ιδιότητά τους,  ο 22χρονος άνοιξε την πόρτα, κρατώντας ένα γκλοπ στα χέρια με το οποίο χτύπησε στο κεφάλι έναν από τους αστυνομικούς. Αμέσως μετά έκλεισε την πόρτα και την κλείδωσε. Ένας αστυνομικός πήγε σε μία από τις εξόδους του σπιτιού, ώστε να μην επιτρέψει στον 22χρονο να διαφύγει. Στην συνέχεια οι συνάδελφοί του μπήκαν στο σπίτι, τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Έπειτα από έρευνα που κράτησε αρκετά λεπτά, οι αστυνομικοί εντόπισαν και το γκλοπ το οποίο ο 22χρονος είχε κρύψει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος φέρεται να είπε ότι θεώρησε πως οι άνδρες που είδε στο σπίτι του, στο οποίο είχε εγκαταστήσει κάμερες, ήταν ληστές και για αυτόν τον λόγο τους επιτέθηκε.

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στο κεφάλι, ζαλιζόταν και μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες:

  • για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση
  • για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά περίπτωση

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!