Δολοφονία 41χρονης εγκύου: «Ήξερα ότι αυτός την… έφαγε, με χτυπούσε και εμένα» – Συγκλονίζει η πρώην σύζυγος του 39χρονου


Ως έναν κακοποιητικό άνθρωπο περιγράφει τον 39χρονο που σκότωσε μαζί με τον φίλο του την 41χρονη έγκυο στην Θεσσαλονίκη η πρώην σύζυγός του. Η πρώην σύζυγος περιέγραψε σκηνικά ξυλοδαρμών της ακόμη και μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών τους. Μάλιστα όπως ανέφερε, τον είχε καταγγείλει και είχε υποβάλει μήνυση εναντίον του.

«Είχε εμμονή με τις γυναίκες. Με είχε χτυπήσει στο μάτι. Με απειλούσε ότι θα σκοτώσει εμένα, την μητέρα μου. Ζήλευε που δούλευα. Τσακωνόταν πολύ με τα παιδιά, με εμένα. Με χτυπούσε και μπροστά στα παιδιά, τα οποία είναι 12 και 9 ετών» είπε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Statufm.

Η ίδια τόνισε ότι «έκλεβε από εμένα και από το σπίτι. Είχε κλέψει μέχρι και τον σταυρό του παιδιού. Μάλιστα το διαζύγιό μας βγήκε τον Δεκέμβριο του 2018, ενώ παντρεύτηκε ξανά τον Οκτώβριο του 2018. Ήταν δίγαμος, μετά το έμαθα».

Η πρώην σύζυγος  υποστήριξε ότι «με το που είδα στα κανάλια την υπόθεση με την 41χρονη, ήξερα ότι αυτός την έφαγε… δεν υπολογίζει τίποτα». Αποκάλυψε δε, ότι τον είχε δει στον ύπνο της να κρατάει μαχαίρι.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!